Tuloskatsaus Italiasta, Espanjasta, Ranskasta ja Tanskasta

Kuva
Honda
Italiassa ja Espanjassa pyörähtivät käyntiin kovatasoiset mestaruussarjat. Ranskassa ajettiin puolestaan legendaarinen Le Touquet -rantakisa ja Tanskassa Herningin supercross.

Italian MX-sarja on perinteisesti todella kovatasoinen ja niin nytkin. MX-luokassa Tim Gajser voitti molemmat kisaerät ja totaalin. Maxime Renaux oli päivän kakkonen ja Romain Febvre kolmas. MX2-luokassa Hondan uusi tehdaskuljettaja Ferruccio Zanchi oli ykkönen. 125-kuutioisten luokassa Kasimir Hindersson oli hienosti ensimmäisessä erässä kakkonen, mutta keskeytti toisen erän heti alussa. Tässä Italian tulokset:

MX1

g

MX2

g

MX125

d

Espanjassa polkaistiin myös kausi käyntiin ja siellä britti Josh Gilbert otti totaalin voiton MX1-luokassa, ennen Mattia Guadagninia ja Jose Butronia. MX2-luokassa Lucas Coenen voitti molemmat erät ennen Mikkel Haaruppia. Haarupin Triumph-tiimikaveri Camden McLellan oli totaalin kolmas. Tässä Espanjan tulokset:

MX1

d

MX2

d

Legendaarinen Le Touquet -rantakilpailu kaasuteltiin myös viikonloppuna. Todd Kellet hallitsi kilpailua ja vei voiton yli kahden minuutin erolla ennen Cyril Genotia. Lars Van Berkel oli kolmas. Tässä Le Touquetin tulokset:

d

Niin ikään perinteinen Herningin supercross kaasuteltiin viikonloppuna. Kilpailu oli ranskalaisten juhlaa, voiton mennessä Calvin Fonviellelle. Molempina iltoina kolmanneksi ajanut Julien Lebeau oli yhteispisteissä toinen ja Ludovic Macler kolmas. Suomalaisista kisassa mukana oli Rene Rannikko, joka ei valitettavasti päässyt kumpanakaan iltana finaaliin. Tässä Herningin yhteistulokset:

d