Motocross

Perinteinen Mulgikross kaasuteltiin tänään Virossa. Ohessa tuloskatsaus kilpailuun.
Motocrossin Euroopan mestaruussarjassa menestystä hakeva Jere Haavisto on liittynyt kauhajokelaisen Team SVH:n vahvuuteen kotimaan radoilla. Ylöjärveläinen lähtee taistelemaan MX2-luokan SM-mitalista
Kim Savaste tullaan näkemään 137 Motorsport -tiimin väreissä motocrossin SM-sarjassa KTM:n ohjaimissa.
Mikäli jo pitkällä olevat suunnitelmat toteutuvat, nähdään motocrossin Englannin mestaruussarjoissa tänä vuonna päätyökseen kilpaileva Harri Kullas kesällä myös Amerikan mestaruussarjassa.
Tiedote
Joukko nuoria suomalaisia oli mukana Hollannin Masters -sarjan avauksessa, jossa koettiin poikkeuksellisia ongelmia starttipuomin kanssa.
Suomalaiskuljettaja Lari Kunnas ajaa tänä vuonna sivuvaunumotocrossia uuden kuljettajan, belgialaisen Davy Sandersin, kanssa. Kaksikko oli kauden toisessa MM-kilpailussa viides.
Kim Savaste palasi sunnuntaina kisaradoille loukkaantumisesta jälkeen.
Miro Sihvosen kauden avaus Saksan ADAC-sarjassa oli varsin haastava, kun nuorukaisen oma pyörä hajosi jo harjoitusten alussa.
Käytännössä kaksi kilpailukautta menettänyt Miro Sihvonen on jälleen uuden paluun äärellä. Sihvonen ei ole silti vielä sillä tasolla, millä haluaisi, kun motocrossin Saksan mestaruussarja starttaa viikonloppuna.
Kauden avauskilpailun voittanutta Justin Barciaa ei nähdä enää tällä kaudella Monster Energy Supercross-sarjassa