Motocross

125-kuutioisiin KTM-, Husqvarna- ja GASGAS-motocross-malleihin on nyt saatavilla Factory Performance Kit, joka merkittävästi parantaa pyörien suorituskykyä.
Kasimir Hindersson voitti motocrossin kansainvälisen kilpailun Isossa-Britanniassa sunnuntaina. Tulevana viikonloppuna 17-vuotias kilpailee Hollannissa.
Stark Futuren Jack Brunell kruunattiin Iso-Britannian Arenacross-sarjan mestariksi. Harri Kullas ei pystynyt ajamaan päätöskilpailussa, mutta oli siitä huolimatta sarjan kakkonen.
Hawkstone Parkissa kaasuteltiin eilen yksi alkukauden kovatasoisimmista kansainvälisistä kilpailuista, kun katsottiin MXGP- ja MX2-luokkien kuljettajia. Lisäksi 125-luokassa saatiin suomalaisvoittaja.
Austin Forknerin tilanteesta on saatu lisätietoa, kun hänen isänsä julkaisi tilannepäivityksen.
Cooper Webb otti kauden toisen voittonsa, kun Monster Energy Supercross-sarja jatkui viikon tauon jälkeen Arlingtonissa.
Xracingin saamien tietojen mukaan kuhina Suomessa ajettavan MM-motocrossin ympärillä käy kuumana.
Nuorilla motocross-kuljettajilla on vielä mahdollisuus ilmoittautua Yamaha bLU cRU Cupiin ja ansaita paikka 2024 bLU cRU Superfinaaliin. Ilmoittautumisaika vuoden 2024 YZ bLU cRU FIM Europe Cupiin päättyy 28.2.2024.
Jeremy Seewer kaasutteli sunnuntaina Sommieroisin KV-kisan voittoon. Tässä kilpailun tuloskatsaus.
Lohjan Seudun Moottorikerhon Kasimir Hindersson juhli motocrossissa Italian talvimestaruussarjan pronssia viime sunnuntaina. 17-vuotiaan katse on nyt vahvasti Hollannin, Saksan ja Euroopan mestaruussarjoissa sekä MM-kilpailussa.