Motocross

2023 Yamaha YZ bLU cRU Cup -ilmoittautuminen on käynnistynyt, osallistujille on lisäksi tarjolla huipputason valmennuspäivä Harri Kullaksen johdolla.
Uuden kolmen osakilpailun mittaisessa SuperMotocross-sarjassa on jaossa 5,5 miljoonaa dollaria.
Motocrossin joukkueiden väliset Euroopan mestaruudet ratkaistaan viikonloppuna Espanjassa ja mukana on myös Suomen joukkueet.
Viikonloppuna Belgiassa kaasuteltiin perinteinen Coupe de l'avenir joukkuekilpailu, jossa mukana oli myös Suomen joukkueet. Tässä tuloskatsaus.
Emil Silander johdatti Lohjan-Seudun Moottorikerhon joukkueen SM-hopealle sunnuntaina. Tässä miehen kommentit kilpailun jälkeen.
OTOR julkaisi erikoisnumeron, jossa käsitellään viime viikonloppuna RedBudissa ajettua Motocross of Nations -kilpailua.
Nyt se on varmaa. Kymiringillä ei ajeta MotoGP:n MM-osakilpailua ainakaan ensi vuonna. Nähtäväksi jää, ajetaanko siellä koskaan kyseistä kilpailua. Nähtäväksi jää myös, ajetaanko siellä motocrossin MM-kilpailuakaan.
Kimi Koskinen ajoi 450-kuutioisella pyörällä Heinolassa kahteen erävoittoon. Tässä hänen kommenttinsa kilpailun jälkeen.
Mauno Nieminen, Juuso Matikainen ja Valtteri Malin toivat Orimattilalle kerhojoukkueiden mestaruuden. Tässä mestareiden mietteet kisan jälkeen.
USA teki kotiradallaan viimein sen, mitä monet ovat odottaneet jo useamman vuoden ajan. Eli Tomac, Chase Sexton ja Justin Cooper palautti maan viimein voittokantaan. Suomen osalta varsinainen kisapäivä RedBudissa oli kaatumisten sävyttämä.