Yleistä alalta

Uusien KTM 2025 SX- ja EXC-mallistojen koeajokiertue starttaa elokuun lopulla ja jatkuu syyskuulle.
On jälleen Blacksevenin pähkinän vuoro, johon kannattaa vastata pikaisesti.
Nyt on tilaisuus lähteä mukaan mahtavaan seikkailuun Granadaan.
Eleveit jatkaa nousuaan offroad-sektorilla ja esittelee vuoden 2025 katalogissaan uuden X Legend EVO -saappaan, joka on saanut innostuneen vastaanoton niin harrastajilta kuin ammattilaisiltakin.
Yamahan uuden automatisoidun manuaalivaihteiston (Y-AMT) ansiosta kuljettajat pystyvät hallitsemaan vaihteita etusormella ja peukalolla. Valittavana ovat sormilla tehtävät manuaalivaihdot ja täysin automaattinen vaihteisto.
On jälleen Blacksevenin pähkinän vuoro, johon kannattaa vastata pikaisesti.
Suomen Moottoriliitto ja Pohjola järjesti eilen webinaarin liittyen uuteen liikennevakuutusuudistukseen. Tässä nauhoite lähetyksestä.
Liittokokous valitsi Moottoriliiton hallitukseen uusia jäseniä ja keskiviikkona 22.5. oli järjestäytymiskokouksen aika. Kokouksen tarkoitus on kertoa uusille jäsenille toimintatavoista ja käytännöistä hallitustyöskentelyn tueksi.
Moottoriliitto järjestää webinaarin kumppaninsa Pohjola Vakuutuksen kanssa liittyen 1.6.2024 voimaan astuvan liikennevakuutuslain mahdollisista vaikutuksista kilpailemiseen ja harrastamiseen.
Hyvinkään Moottoriurheilukeskus avaa ovensa jännittävälle ja toiminnantäyteiselle päivälle lauantaina 25. toukokuuta. Tämä tapahtuma ei jätä ketään kylmäksi – luvassa on huippu-urheilua, vauhtia ja viihdettä koko perheelle.