Yleistä alalta

MP-Racing Oy:n perustajan Mauri Penttilän 80-vuotisjuhlia vietetään torstaina 28.11.
SE-Teamissa juhlitaan perjantaina perinteistä Kurapyöräpäivää ja samalla myös SE-Teamin 15-vuotisjuhlaa
Kolme kovaa KTM:n kuljettajaa siirtyy ensi vuodeksi GasGasin väreihin. Samalla vahvistui se, että jatkossa GasGasin offroad-pyörät pohjautuvat KTM:n pyöriin ja merkiltä tulee myös motocrosspyörä.
Opetus- ja kulttuuriministeriön jakama seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki) on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen liikunta- ja urheiluseuratoiminnassa.
Tampere Supercrossin yhteydessä järjestettävä Offroad Expo -näyttely on Pohjoismaiden suurin offroad-alan messutapahtuma jo kahdeksannen kerran. Näytteilleasettajia on mukana ennätysmäärä, mikä kertoo paljon tapahtuman vuosittaisesta suosiosta.
Husqvarna on vahvasti mukana kauden päättävässä Tampere Supercross & Offroad Expo -tapahtumassa 8.-9.11. ja tuo messujen puolelle laajan kattauksen uusimpia offroad-malleja, vaatteita ja varusteita!
Tampere Supercross & Offroad Expo järjestetään 8.-9.11.2019 Tampereen Pirkkahallissa. Offroad Expon puolella on laajasti esillä KTM:n offroad-mallisto ja lisäksi osastolla luvassa on kampanjoita ja tuotetarjouksia.
Yokon ja Motonetin osastolla riittää näettävää ja koettavaa tulevana viikonloppuna Tampere Supercross & Offroad Expo -tapahtumassa huippu-urheilijoiden, uutuustuotteiden, Yoko Riders Clubin, kilpailujen ja erikoiskaluston muodossa.
Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus hakea Suomen suurimman moottoripyöräkerhon puheenjohtajan paikkaa.
Olemme yhdistäneet Lehtiluukun palvelussa sijaitsevat Xracingin ja OFFROADPron lehtiarkistot yhteen.