Yleistä alalta

Pasi Kaukolinna harrastaa itse aktiivisesti enduroa ja on myös aktiivisesti lajeissa muutekin mukana. Nyt Kaukolinna iskuu kahvikupin ääreen kertomaan miten ajautui lajien pariin ja millaisena hän näkee cross countryn tulevaisuuden.
Mitä kuuluu motocrossin kaksinkertaiselle Suomen mestarille Tommi Mäkiselle? Mies kertoo kuulumisiaan kahvikupin ääreissä.
Twenty on tunnettu merkki moottoripyörien tarvikkeiden ja varaosien puolelta. Nyt mallisto laajenee ja tarjolla on myös pakoputkistoja.
Moottoripyörävarusteiden ja -varaosien erikoisliike Storm Motor palaa Jyväskylään parin välivuoden jälkeen. Pop-Up myymälä avataan Palokan kauppakeskukseen, jossa entisen autoliikkeen tilat tarjoavat liki 400m2 myymälätilan moottoripyöräilytuotteille.
Tällä kertaa kahville istuu pitkän linjan motoristi Pasi Jaatinen. VMK:n puheenjohtaja kertoo muun muassa miksi jättäytyy pois SML:n hallituksesta, miten Vantaan radan uudistukset etenevät ja mitä kuuluu junioreiden MM-kilpailulle.
KTM 1290 Super Duke RR saapuu markkinoille ja tarjolla on vain 500 kappaleen erikoiserä.
OntrackOffroad -digilehden uusi numero on ilmestynyt.
Motocrossin Suomen mestari Atte Jousi joutui päättämään ajouransa ennenaikaisesti loukkaantumisiin. Nykyisin maanrakennusalan yritystä pyörittävä Jousi kertoi meille kuulumisiaan ja paljasti, kuinka lähellä MM-sarjan kiertäminen ammattilaisena oli.
24MX tarjoaa kaikille mahdollisuuden hankkia varikkoteltan todella edulliseen hintaan.
Päijänteen Ympäriajon kilpailun johtaja Martti Ketelä istuu tänään kahvipöytään. Ketelä kertoo miten Päitsi meni hänen silmin katsottuna ja myös sen, millainen on miehen historia lajin parissa.