Yleistä alalta

Suomen Moottoriliiton virkaa tekevä toimitusjohtaja Ville Salonen lähetti harrastajille pääsiäisen alla tietoa nykytilanteesta ja tulevasta.
Xracing OFFROADPron tilaajana saat todellakin enemmän, sillä kaikilla tilaajilla on käytettävissä myös lähes 140 lehden arkisto 10 vuoden ajalta.
Valloillaan oleva koronavirusepidemia on sekoittanut maailmanlaajuisesti kaikkien urheilulajien kisakalenterit. Sama pätee myös Suomen Moottoriliiton alaisiin lajeihin.
Tarjoamme kaikille mahdollisuuden lukea ilmaiseksi Xracing OFFROADPron numeron 06/2019.
Trialin lajiryhmä ilmoitti kuluneella viikolla, että laji jatkaa kisataukoa pitkälle kesään koronavirusepidemian johdosta.
Ohjeistusta kuinka verkkopalvelun kirjautuminen onnistuu, mikäli tilaajan et ole sitä vielä tehnyt.
SML:n liittokokous 25.4.2020 siirtyy koronaepidemiaan liittyvien kokoontumisrajoitusten vuoksi myöhempään ajankohtaan.
Suomen Moottoriliitto päivittää ohjeistustaan koronavirusepidemian rajoituksista, valtioneuvoston jatkettua niiden voimassa oloa.
Valitettavasti näyttää siltä, että lajiemme parissa ei ole herätty siihen, mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu. Nyt on aika herätä todellisuuteen, tai voimme parkkeerata pyörät talliin, siihen jalkapallokenkien viereen.
Mauno Hermunen on ollut Italiassa valmistautumassa supermotokauden alkuun. Viime viikolla Hermunen päätti kuitenkin jättää Italian taakseen hetkeksi aikaa ja palasi Suomeen.