Yleistä alalta

FIM tiedotti tänään illalla, että liikennevakuutuslakiin on tulossa muutoksia EU:n tasolla ja muutokset ovat toivottuja offroad-moottoripyöräilyn kannalta.
Kari Tiainen paljastaa muun muassa kuinka lähellä Päijänteen Ympäriajon kiertäminen oli muutama vuosi sitten ja keitä kuljettajia hän enduron MM-sarjassa seuraa.
Uusi 2022 KTM 450 RALLY FACTORY REPLICA on rakennettu kestämään pitkät rallikilpailut maailman haastavimmassa olosuhteissa.
Lämpötilat ovat Suomessakin tällä hetkellä todella korkealla. Viisi neuvoa, joiden avulla ajopäivä helteellä on hauskempaa ja saat treenistä kaiken irti.
Timo Lahti ja Tero Aarnio putosivat pois speedwayn MM-karsinnoista.
Suomen Moottoriliitto ry sai suru-uutisen 17.6.2021. SML:n palveluksessa aina 2000-luvulle asti toiminut ja pitkän uran SML:n valmennus- ja projektipäällikkönä tehnyt Sauli ”Eppu” Mäkelä on poissa.
Speedwayn henkilökohtainen EM-sarja vuosimallia 2021 käynnistyi tänään Puolan Bydgoszczissa. Suomalaisista mukana oli Timo Lahti.
Vesijärvenajo Endurosprintin kilpailun johtaja Jari Jerkku on toiminut pitkään enduron parissa.
Monille kilpailut antavat paljon enemmän, kuin mitä tulos antaa olettaa. Heille maaliin pääsy, varikolla tunnelmointi ja lajista nauttiminen on parempaa, kuin minkään pokaalin nostaminen. Näin myös itselleni.
SML/Supermoton lajiryhmä järjestää kaikille lajista kiinnostuneille lajipäivän Hyvinkään karting/supermotoradalla sunnuntaina 20.6. klo 12 - 18.