Salminen ja Hurri podiumilla Gotlannissa

Juha Salminen (vas.) ja Kimmo Hurri nousivat podiumille tänään Gotlannissa.
Kuva
Antti Hellsten
Gotland Grand National käynnistyi suomalaisten kannalta hienosti, kun Juha Salminen ja Kimmo Hurri nousivat EMTB-kilpailun päätteeksi podiumille.

Auringonpaiste ja leppoisan lämmin syyssää ilahduttivat kilpailijoita tänään Gotlannin saarella. Kisaviikonloppu polkaistiin käyntiin EMTB-luokan kilpailun merkeissä, jossa kuljettajat kiersivät seitsemän kilometrin mittaista reittiä kahden tunnin ajan.

Kisa sujui suomalaisittain todella hienosti, kun Husqvarna E-Bicyclesin kaksikko Juha Salminen ja Kimmo Hurri nousivat päivän päätteeksi podiumille. Salminen ajoi itsensä Motion-luokassa kakkoseksi.

- Nyt täytyy sanoa, että oli todella hauska päivä. Ensimmäisellä kierroksella oli hieman ohjelmaa, kun pyörän akku irtosi ja menetin siinä vähän aikaa. Muuten kaikki meni hyvin ja akkukin kesti lähes maaliin asti. Itse asiassa virta loppui toiseksi viimeisessä kurvissa, Salminen nauroi.

Juha Salminen ggn 2022

Juha Salminen esitteli vauhdikasta menoa.

Hurri oli Salmisen tavoin todella tyytyväinen päivään, ollen kolmas.

- Ensimmäinen tunti meni todella hyvin ja oli mahtava fiilis. Sitten tajusin, että on pakko ruveta vähän säästelemään akkua, jotta se kestää maaliin asti. Nyt oli paljon kuivempaa kuin viime vuonna, joten reittikin oli mukava, Hurri kertoi.

hurri

Kimmo Hurri oli kilpailun kolmas.

Xracingin Jani Hovi ajoi myös Husqvarna E-Bicyclesin väreissä ja oli maalissa 12.

Gotland Grand National jatkuu perjantaina moottoripyörien merkeissä.

Kommentit

Lähettänyt Heikki Savonen : To, 10/27/2022 - 21:03

Onnittelut kaikille! Veikkaukseni tsemppasi jokaisen parhaimpaan suoritukseen! 👍😎

Kieli
suomi