Kullas: ”Hyviä taisteluita Stewartin ja Ferrandiksen kanssa”

Kuva
KTM Brasilia
Harri Kullas näytti monille amerikkalaisille kuljettajille menemisen mallia viikonloppuna Southwickin hiekkaradalla.

Harri Kullas ajoi viikonloppuna kauden kolmannen kilpailunsa Amerikan Pro Motocross-sarjassa. Normaalisti starteissa hienosti onnistunut Kullas on tuskaillut asian kanssa aiemmissa kilpailuissa, mutta nyt tilanne muuttui.

- Teimme muutoksen kytkimeen tähän kilpailuun ja se auttoikin. Olin molemmissa erissä lähdön jälkeen sijan 10 tuntumassa, mutta menetin heti alussa pari sijaa. Sitten erien aikana onnistuin ottamaan kuitenkin nuo paikat takaisin. Molemmissa erissä oli hyviä taisteluita muun muassa Malcolm Stewartin ja Dylan Ferrandiksen kanssa, Kullas kertoi.

Kullas ajoikin molemmissa erissä tasaiset ajot ja oli molempien erien 10. Viikonlopun totaalissa hän oli yhdeksäs.

- Ensimmäisessä erässä fiilis ei ollut ehkä ihan niin hyvä ja kierrosajat olivat vähän epätasaisia. Toisessa erässä ajofiilis oli parempi ja meno tasaisempaa. Toisen erän lopussa Phil Nicoletti oli aika kaukana edessäni ja puolestaan Justin Barcia aika kaukana takana, niin ajoin aika yksin loppuerän, Kullas jatkoi.

Kullaksen viime viikot ovat olleet täynnä matkustamista, mutta tällä viikolla hän pääsee keskittymään myös harjoitteluun.

- En ole päässyt hirvittävästi treenaamaan tässä viime viikkoina, kun olen vaan reissannut Brasilian ja USA:n välillä. Siitä huolimatta jaksoin ajaa molemmat erät kohtuullisen hyvin. Tällä viikolla saan alle kaksi harjoituspäivää, ennen kuin sarja jatkuu Red Budissa viikonloppuna. Täytyy tässä vaiheessa myös sanoa todella isot kiitokset kaikille uusille ja vanhoille tukijoille, jotka tämän mahdollistavat. Suunnitelmissa on ajaa vielä kaksi seuraavaa kilpailua ja tavoitella paikkaa SMX-sarjan finaaleihin, Kullas päätti.

Kommentit

Lähettänyt TERO RIUTTAMÄKI : Ti, 07/02/2024 - 12:17

Hienoja vetoja!

Kieli
suomi

Lähettänyt jani siikamäki : Ti, 07/02/2024 - 22:09

kyllä,hienoa meininkii,ja toivottavasti homma jatkuu pitkään

Kieli
suomi