Kullas: ”Hyvä viikonloppu”

Kuva
Kullaksen tiedotus
Harri Kullas oli hienossa vauhdissa viikonloppuna RedBudissa, ajaessaan päivän totaalissa yhdeksänneksi.

Amerikan Pro Motocross-sarja jatkui RedBudissa, jossa juhlittiin samalla perinteiden mukaan USA:n itsenäisyyspäivää. Sankan yleisöjoukon edessä ajettu kilpailu oli Harri Kullaksen mieleen, sillä mies on ajanut RedBudissa kaksi kertaa aiemmin, joten rata oli entuudestaan tuttu.

Aika-ajoissa sijalle 17 ajanut Kullas onnistui tällä kertaa starteissa hyvin ja sai sitä kautta hyvän menon molempiin kisaeriin.

- Molemmissa erissä lähdin puomilta hyvin, mutta sitten starttisuoralla pyörä nousi hieman pystyyn. Ensimmäisessä erässä oli kuitenkin startin jälkeen 10. ja nyt onnistuin ensimmäisillä kierroksilla ja nousin pari sijaa. Sitten sammutin pyörän yhdessä alamäessä ja Christian Craig pääsi ohitseni. Yritin ohittaa häntä takaisin, mutta en enää onnistunut ja olin yhdeksäs maalissa, Kullas kertoi.

- Toisessa erässä jäin vähän pussiin toisessa kurvissa ja olin siinä vaiheessa sijan 15 tuntumassa. Nousin kolme sijaa erän alussa ja siinä vaiheessa edessä olevat kuljettajat olivat muutaman sekunnin karkumatkalla. Craig oli tällä kertaa perässäni ja ajoimme hänen kanssaan tasatahtiin loppuerän, Kullas jatkoi.

Eräsijat yhdeksän ja 12 oikeuttivat lopulta päivän totaalissa yhdeksänteen sijaan.

Sarja jatkuu ensi viikonloppuna Spring Creekin radalla, jossa Kullas ei ole aiemmin ajanut.

Kommentit

Lähettänyt jani siikamäki : Ma, 07/08/2024 - 10:58

tätä on hieno seurata ,toivotaan pitkää jatkoa

Kieli
suomi