Enduro

Aleksi Jukola otti voiton Hausjärvellä, jossa kaasuteltiin Lumonite EnduroSprint -kilpailu todella haastavissa olosuhteissa.
Sunnuntaina Päijänteen ympäriajossa nähdään uusi kokoomahuoltopaikka. Lisäksi nyt on julkaistu myös huoltojen aikataulut.
Tässä lauantaina ajettavan Lumonite EnduroSprintin katsojaopas.
Päijänteen Ympäriajossa on tänäkin vuonna mahdollisuus ottaa yhteishuollon ja haalarihuollon palvelut itselleen.
Helsingin Moottorikerho julkaisi toisen lisämääräyksen liittyen Päitsiin. Sen sisältönä on kilpailun reittimerkit, renkaanvaihto ja kilpailun viimeinen maastokoe.
Endurokauden toinen SM-osakilpailu pitäisi ajaa Riihimäellä maaliskuun 7. päivä. Kisan läpivienti on kuitenkin tällä hetkellä epävarmaa.
Massiiviset Lahden SM-enduron huomiot ovat täällä. Oikaisut, reitti, kuskien onnistumiset ja epäonnistumiset, sekä seuraava SM-kisa.
Eemil Pohjola hallitsi enduron SM-avausta Lahdessa. Hän ajoi ylivoimaisesti yleiskilpailun voittoon, vaikka vauhti oli ennen kisaa Pohjolalle itselleenkin hieman arvoitus.
Lahden SM-endurossa rikottiin joukolla sääntöjä ja ajettiin pallomerkeistä huolimatta mistä sattuu. Tämän takia Päitsillä ei ajeta perinteistä Nuuttilan maastokoetta.
Samuli Puhakainen vastasi suurimmasta yllätyksestä Lahdessa, voittamalla enduron SM-avauksessa A1-luokan ja U20-luokan. Yleiskilpailussakin nuori mies oli hienosti kolmas.