Enduro

Suomen nuoret endurohuiput viettävät parhaillaan aikaa armeijan harmaissa, kun lokakuun saapumiserässä Santahaminaan astelivat Roni Kytönen, Hugo Svärd ja Peetu Juupaluoma.
SuperEnduron uusi MM-sarja pyörähtää käyntiin joulukuun 7. päivä.
Ohessa lauantaina päättyneen Sixin tuloskooste MM-luokkien osalta.
Osallistumalla Kärme Kustaan Kiemuroihin, voi voittaa Husqvarnan uuden enduromallin ensi vuodeksi käyttöön. Kilpailun ilmoittautumisaikaa on jäljellä vielä muutama päivä.
USA vei kaksi kolmesta mestaruudesta tänään päättyneessä Six Days Endurossa. Loppucrossi ei tuonut enää suuri muutoksia kilpailuun, mutta jo eilen nähtiin erikoisia tilanteita loppucrossin tiimoilta.
Sixin viidennen kisapäivän jälkeen maajoukkueiden puolella mitalistit näyttävät jo selviltä. Suomen joukkueen ykköskuljettajalla oli tänään puolestaan haastava päivä.
Legendaarinen Päijänteen ympäriajo ajetaan jälleen 21.-22.3.2020. Tarjolla saattaa olla taas lumiset ja haastavat olosuhteet niin Suomen huippukuskeille kuin sinnikkäille harrastajille, joille kaksipäiväinen Päitsi on kuin pyhiinvaellus.
Espanja ohitti Suomen Sixin neljäntenä ajopäivänä. Trophy-joukkueiden kärjessä USA kasvatti eroa 15 sekunnilla, mutta mestaruuden suhteen kaikki on vielä auki.
Sixin kolmas päivä osoittautui haastavaksi kerhojoukkueiden kuljettajille ja heidän päivän lyhennettiinkin puoleen.
Antti Kallosen johtama USA nousi Sixin johtoon kolmannen ajopäivän jälkeen. Suomen nuorten joukkue puolestaan koki kovia, kun Lari Jukola joutui keskeyttämään kilpailun. Suomen Trophy-joukkue nousi puolestaan neljänneksi.