Enduro

Roni Kytönen on toipunut käsileikkauksesta ja on täydessä iskussa MM-kilpailun aattona.
Enduron MM-sarjan kolmen kuukauden kesätauko on ohi ja tulevana viikonloppuna ajetaan MM-pisteistä Portugalissa.
Albert Juhola hallitsi varmoin ottein kotikilpailuaan Mäntsälässä. Suomen Cupeissa voittoihin ajoivat Mika Karma ja Timo Soanjärvi.
Perinteinen Kärhänlenkki kaasutellaan lauantaina Mäntsälässä. Tässä kilpailun käsiohjelma, josta löytyy kaikki tarvittavat tiedot kilpailun seuraamiseen.
Hard enduron legenda Graham Jarvis saapuu lauantaina Suomeen vierailulle ja mies on tavattavissa lauantaina Motokeitaan myymälässä.
Gotland Grand National -kilpailu ajetaan tänä vuonna 40. kerran ja tällä hetkellä näyttää, että GGN:n taru sen nykyisessä muodossa on tullut päätöspisteeseen.
Haluatko ottaa kaiken irti Päitsille lähtemisestä ja valmistautua siihen mahdollisimman hyvin? Jos vastauksesi on kyllä, niin Päitsi Akatemia on sinulle oikea paikka.
Trialin lajipäällikkö Jörgen Nylund on innostunut ajamaan endurokilpailuja. Mikkelin SM-enduron jälkeen miehellä riitti tarinaa.
YZ450F-motocrosspyörään perustuva uusi 2024 WR450F on kevyin, kapein ja nopein 450-kuutioinen enduropyörä, jonka Yamaha on koskaan valmistanut.
Kawasaki Racing Team Sumeko lanseerattiin tänä vuonna enduron SM-sarjaan ja kauden jälkeen tiimipäällikkö Janne Suominen oli kokonaisuutena tyytyväinen kauteen.