Enduro

Enduron SM-sarja jatkuu helatorstaina Orimattilassa, jossa kaasutellaan perinteinen Toukokuunajo. Luvassa on raskas kilpailu, jossa ajetaan runsaasti maastosiirtymää. Ohessa kilpailun reittiselostus.
Espanjan Basellessa julkaistiin tänään 20. toukokuuta täysin uusi sukupolvi, KTM EXC -mallisto 2020 on päivittynyt radikaalisti.
Tässä suomalaiskuljettajien omia kommentteja Slovakian EM-enduron toiselta päivältä.
Slovakian EM-enduron toinen kilpailupäivä tarjosi niin menestystä kuin epäonnistumisiakin. Tuloksena oli viisi sijoitusta kolmen joukossa, mutta vastaavasti myös viisi keskeytystä.
Tässä suomalaiskuljettajien omia kommentteja Slovakian EM-enduron avauspäivältä
Lari Jukola teki vauhdikkaan paluun kisapoluilla ajamalla voittoon tänään Kalpalinnassa. Aleksi Jukolan kakkossija teki veljesten päivästä täydellisen.
Suomalaiskuljettajat menestyivät mukavasti Slovakian EM-enduron avauspäivänä. Luokissaan kaikkiaan kuusi suomalaista ajoi kolmen parhaan joukkoon.
Josep Garcia johtaa WESS-sarjan kauden toista osakilpailua ensimmäisen ajopäivän jälkeen.
Enduron EM-sarjan toinen kisaviikonloppu saattaa tarjota kilpailijoille aivan mitä tahansa. Alkuviikolla ihmeteltiin lumimyräkkää, sen jälkeen vesisateita ja torstaina varikkoa helli mitä mukavin ja lämpimin auringonpaiste.
Kalpalinnan Enduro Sprint kaasutellaan lauantaina 18.5. Turengissa. Tässä kisan katsojaopas.