Enduro

Lumispoorit ovat jo parhaimmillaan lähes koko Suomessa. Tässä 10 vinkkiä, jotka kannattaa huomioida ennen kuin spooriin suuntaa.
Enduron MM-sarja on jälkeen seitsemän osakilpailun mittainen, kun peruuntuneen Ruotsin GP:n tilalle löytyi korvaava kilpailu.
Jyhnäharju enduro lähestyy kovaa vauhtia. Kilpailussa on luvassa myös C-luokalle hyvä määrä maastokoeaikaa.
Numibia Racingin Teamin järjestämässä SM-endurossa on mahdollista ostaa yhteishuolto reitin varrella oleville välihuoltopisteille.
Tasan 10 vuotta sitten Mika Ahola poistui keskuudestamme. Tuo asia tuntuu vielä tänäkin päivänä aivan yhtä uskomattomalta, kuin sinä maanantaipäivänä jolloin tieto levisi maailmalle.
Enduron lajisäännöt tämän vuoden osalta on julkaistu.
Endurokausi on starttaamassa reilun kahden viikon kuluttua, mutta vielä ei uusia lajisääntöjä ole julkaistu. Kummastusta V50-luokan kuljettajien keskuudessa herättääkin nyt se asia, miten heidän tulee toimia ensimmäisen SM-enduron ilmoittautumisessa.
Suomen enduroavauksen osalta tilanne näyttää tällä hetkellä hyvältä, sillä Mikkelissä ovat spoorit parhaimmillaan.
Suomen Moottoriliiton enduron lajiryhmän sivulla ovat olleet haettavina kiinteät enduronumerot kaudelle 2022. Nyt alkaa olla jo kiire, jos omalle tutulle numerolle on tarvetta. Numeroiden haku nimittäin päättyy 14.1.2022. Aikaa on siis enää tämä viikko.
Enduron ensimmäinen SM-osakilpailu kaasutellaan 5.2. Tässä Numibia Racing Teamin järjestämän kilpailun reittiselostus.