Kullas haluaa jatkaa ajamista Amerikassa

Kuva
KTM Brasilia
Harri Kullas nappasi mukavan pistepotin viikonloppuna High Pointista. Brasiliaan matkannut Kullas haluaa palata Pohjois-Amerikkaan ja jatkaa paikallista sarjaa heti viikon kuluttua.

Harri Kullas kaasutteli viime viikonloppuna kauden toisen Amerikan Pro Motocross-sarjan osakilpailunsa. Kullas ajoi ensimmäisessä erässä sijalle 13. ja toisessa erässä hän oli 17. Päivän totaalissa Kullas oli 14.

- En onnistunut taaskaan starteissa niin hyvin kuin olen aiemmin onnistunut. Ensimmäisessä erässä ajoni oli hyvää ja nousin heikon startin jälkeen kohtuullisen hyvin. Ohitin vielä viimeisellä kierroksella kaksi kuljettajaa, eli kunto tuntuu olevan hyvä. Sitten toiseen erään rata kuivui melkoisesta ja siihen tuli aika paljon kovia spooreja. Minun jousituksen säädöt olivat vähän vääränlaiset, enkä päässyt parhaaseen mahdolliseen vauhtiin, Kullas kertoi.

Kullas on tällä hetkellä jo Brasiliassa, jossa hän ajaa tulevana viikonloppuna arenacross-sarjan osakilpailun. Sen jälkeen Kullaksen on tarkoitus suunnata takaisin USA:n puolelle.

- Tavoitteena on ajaa kolme seuraavaa kilpailua Amerikan crossisarjassa. Rahoitus on vielä hieman auki siihen, mutta yritän saada sen kasaan. Olen kuitenkin ostanut pyörän hommaa varten, niin kyllä sillä täytyy ajaa. Tavoitteeni on saada tarpeeksi pisteitä kasaan, jotta saan paikan kauden lopussa ajettaviin SMX-kilpailuihin, Kullas päätti.

Kommentit

Lähettänyt jani siikamäki : Ke, 06/19/2024 - 16:44

hienoo hommaa,toivotaan että hyvät sponssit löytyy ja homma jatkuu

Kieli
suomi