Leppälä neljäs Lieropissa

Viktor Leppälä onnistui hienosti Dutch Masters-sarjan avauksessa Lieropissa.
Kuva
Leppälän tiedotus
Viktor Leppälä oli neljäs 85-kuutioisten luokassa Hollannin mestaruussarjan avauksessa. Myös Harri Kullas onnistui kilpailussa hyvin.

Kovatasoinen Dutch Masters pyörähti käyntiin eilen Lieropissa. 500-kuutioisissa (avoin luokka) päivän ajoi Brent Van Doninck, joka voitti ensimmäisen erän ja oli toisessa erässä kakkonen. Pauls Jonass oli ensimmäisessä erässä viides ja voitti toisen erän, ollen totaalin kakkonen. Brian Bogers oli totaalin kolmas. Harri Kullas ajoi ensimmäisessä erässä kuudenneksi ja toisessa erässä hän oli 11. Päivän totaalissa Kullas oli kahdeksas.

250-kuutioisten voittoon ajoi Kay De Wolf, ennen Andrea Bonacorsia ja Jago Geertsiä. Luokassa ei ollut suomalaisia kuljettajia.

125-kuutioisissa Kasimir Hindersson oli aika-ajoissa hienosti toiseksi nopein, mutta joutui valitettavasti keskeyttämään molemmat kisaerät. Tiitus Räikkönen oli ensimmäisessä erässä 22. ja toisessa erässä 19.

85-kuutioisten luokassa Viktor Leppälä oli aika-ajoissa neljäs. Ensimmäisessä erässä Leppälä onnistui hienosti ja ajoi Jarne Bervoetsin jälkeen toiseksi. Toisessa erässä Leppälä ei onnistunut aivan yhtä hyvin, ollen viides.

- Puomilla reaktioni oli hyvä, mutta pyörä puutui ja jouduin herättämään sitä kytkimellä. Rata meni toisessa erässä patille ja sen takia meille tuli ongelmia iskunvaimentimien kanssa. Kotimaassa ei pääse säätämään jousitusta näille radoille ja nyt jousitus oli liian löysä. Kaaduin toisessa erässä, kun lensin jarrupatista tangonyli, Leppälä kertoi sosiaalissa mediassa.

Päivän totaalissa Leppälä oli neljäs, Bervoetsin viedessä voiton.

Täydelliset tulokset.