Lawrence voittoon Detroitissa

Kuva
James Lissimore
Jett Lawrence otti kauden toisen voittonsa kauden viidennessä Monster Energy Supercross-sarjan osakilpailussa.

Detroit isännöi Amerikan supercross-sarjan kauden viidettä osakilpailua. Tällä kertaa kilpailun voitosta ei nähty taistelua, sillä Jett Lawrence otti finaalin startin nimiinsä ja ajoi selvään voittoon. Chase Sexton ajoi koko kilpailun kakkosena, mutta ei pystynyt missään vaiheessa haastamaan Lawrencea. Hieman heikomman lähdön ottanut Ken Roczen oli kolmas ja niin ikään nousua koko finaalin ajan tehnyt Cooper Webb oli neljäs, Jason Andersonin ollessa viides. Sarjakärkenä Detroitiin tullut Aaron Plessinger oli startin jälkeen kymmenen parhaan ulkopuolella ja oli ruutulipulla kuudes. Viikko sitten Anaheimissa yhden Triple Crown-finaaleista voittanut Eli Tomac oli kuin eri mies tällä kertaa, ollen lähdön jälkeen kolmantena, mutta hiipuen todella pahasti ja ollen ruutulipulla 10.

Sexton nousi pisteen erolla sarjakärkeen, Lawrencen ollessa toisena. Plessinger on kolmantena, vain pisteen Lawrencen takana.

250-kuutioisten puolella radalla nähtiin ensimmäistä kertaa tällä kaudella itärannikon kuljettajat. Valitettavasti ensimmäisessä kurvissa rytisi ja lähtökasassa olivat kärkikuljettajista muun muassa Cameron Mcadoo, Haiden Deegan, Tom Vialle ja Seth Hammaker. Austin Forkner otti finaalin startin nimiinsä ja ajoi voittoon. Toinen oli Max Anstie ja kolmas Daxton Bennick, joka ajoi ensimmäisen supercrosskilpailunsa.

Alla kilpailun tulokset ja pistetilanteet: