Vielä ehtii osallistumaan Husqvarnan kilpailuun

Husqvarna tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden voittaa enduropyörä käyttöön kaudelle 2020.
Kuva
Husqvarna
Osallistumalla Kärme Kustaan Kiemuroihin, voi voittaa Husqvarnan uuden enduromallin ensi vuodeksi käyttöön. Kilpailun ilmoittautumisaikaa on jäljellä vielä muutama päivä.

Kärme Kustaan Kiemuroihin ilmoittautuminen sulkeutuu perjantaina 22. päivä. Tänä vuonna Husqvarna lanseerasi hienon kilpailun kaikille Kustaalle osallistuville kuljettajille. Kisaan osallistuu automaattisesti ajamalla partioajon lauantaina 30.11. ja olemalla paikalla, kun voittaja julkaistaan palkintojen jaon yhteydessä.

- Halusimme tukea näin ainutlaatuista tapahtumaa ja sen eteen nyt tehtyä työtä. Luvassa on toivottavasti koko endurokansan yhteen kokoava tapahtuma, joka korostaa lajin ainutlaatuista yhteishenkeä. Kärme Kustaan kiemuroilla nähdään toivottavasti hieno määrä kuljettajia, nyt viimeistään kannattaa ilmoittautua, kertoo Husqvarna Motorcyclesin Brand Manager Juha Salminen.

Tarkempi pyörämalli, luovutusajankohta ja käyttöaika sovitaan yhdessä voittajan kanssa.

Ilmoittautuminen on nyt helppoa

Alun perin kilpailuun ilmoittautuminen oli hieman monimutkaista, mutta nyt siihenkin on tullut muutos. Jokainen joukkueenjäsen ilmoittautuu kilpailuun yksin ja juuri siihen luokkaan missä joukkue ajaa. Tämän jälkeen yhden joukkueenjäsenen tulee ilmoittaa joukkueen nimi ja joukkueessa ajavat kuljettajat sähköpostilla Hämeenlinnan Moottorikerholle osoitteeseen: hameenlinnanmoottorikerho@gmail.com

HlMK muodostaa ilmoituksien mukaan joukkueet ja ne ilmestyvät Kalkun sivuille.