Cross Country

Suomen Moottoriliitto ilmoitti juuri, että 19.10. ajettavassa Säkylän CC-kilpailussa ei jaeta SM-pisteitä.
Offroad-moottoripyörien cross countryn toinen SM- ja Suomen Cup -osakilpailu järjestettiin huimassa hellekelissä Kauhajoella launtaina. Suomen mestaruussarjan korkeimmat pisteet keräsi Tuusulan Moottorikerhon Eero Remes.
Cross countryn SM-sarja jatkui tänään Kauhajoella. Tässä kilpailun tuloskooste.
SML on antanut tänään iltapäivällä päätöksen Vesivehmaa CC:n SM- ja Suomen Cup-pisteiden jaosta.
Cross Countryn SM-sarjan kauden kolmas kilpailu ajetaan huomenna. Valitettavasti vieläkään ei ole selvää, mikä on sarjan pistetilanne.
Kauhajoen Moottorikerho järjestää seuran ensimmäisen offroad-moottoripyörien cross countryn SM-osakilpailun lauantaina. Kyseessä on kauden kolmas osakilpailu. Enduron maailmanmestari Eero Remes tähdittää koitosta.
Kauhajoen Moottorikerho toimii ensimmäistä kertaa kilpailuisäntänä offroad-moottoripyörien cross countryn SM-sarjassa, kun kolmas osakilpailu on vuorossa lauantaina 27. heinäkuuta.
Offroad-moottoripyörien cross countryn Suomen mestaruussarjan viimeisen osakilpailun järjestämispäivä on vaihtunut. Rauman Seudun Moottorikerho isännöi kilpailua Säkylässä varuskunta-alueella lauantaina 19. lokakuuta.
Silverskin Extreme Cross Country Rodeo oli Antti Hännisen näytöstä. Husqvarna-kuljettaja voitti yleiskilpailun lähes puolin tunnin erolla ja se on kyllä aika paljon kolmen tunnin kisassa.
Viime viikonloppuna Vesivehmaalla ajettuun cross countryn SM- ja Suomen Cup -kauden toiseen osakilpailuun liittyen ei ole tehty päätöstä sunnuntain lopullisten tulosten osalta.