Vesterinen Silve Racingin väreissä loppukauteen

Teksti
Kuva
Tiedote
Matias Vesterinen siirtyy KTM Silve Racing -tiimiin loppukaudeksi.

Motocrossin MX1-luokan SM-sarjassa tällä hetkellä toisena oleva Vesterinen tulee tiimiin paikkaamaan Siilinjärvellä loukkaantunutta Nico Stenbergiä.

-Nicolta jää loukkaantumisen myötä loppukausi väliin ja nyt Karkkilan aikaan Jere (Haavisto) on Saksassa ajamassa ADAC-sarjaa, joten tiimillä ei olisi ollut ollenkaan kuskia viikonlopun kilpailuun Karkkilassa, tiimipäällikkö Petteri Silvennoinen alusti.

Motopalvelu Niemitalo sekä KTM Nordic tekivät vahvaa yhteistyötä jo etuudestaan sekä Silve Racing-tiimin, että Vesterisen kanssa ja näin imatralainen oli luonnollinen valinta korvaajan paikalle tiimiin.

-Niemitalon Timolla oli sormensa isosti pelissä, että homma saatiin vireille. Matias teki jo valmiiksi yhteistyötä Motopalvelun kanssa ja käytti KTM:n pyöriä sekä WP-iskunvaimennusta, minkä säädöistä vastaa Tuomisen Joni Motopalvelusta. Yhteistyö oli sitä kautta helppo saada käyntiin. Suurempia testejä ei tarvitse tehdä eikä tietysti olisi ollut aikaakaan. Yritetään tiiminä tukea ja auttaa häntä loppukauden aikana parhaamme mukaan, Silvennoinen kertoi.

Vesterinen tulee siis kilpailemaan jäljellä olevat SM-osakilpailut Silve Racing -tiimin väreissä KTM SX-F 350 pyörällä. SM-sarjan lisäksi nuorukainen tekee paluu kansainvälisille areenoille, kun hän ajaa myös EMX Open EM-kilpailun Belgian Lommelissa heinäkuun viimeisenä viikonloppuna.

-Todella hyvät fiilikset koko hommasta ja uskon, että tämä tulee auttamaan minua paljon. Tähän asti on tullut touhuttua paljon itse asioita ja se käy välillä aika raskaaksi. Nyt uskon, että pystyn valmistautumaan kilpailuihin paremmin, kun ei tarvitse olla laittamassa kisapyörää itse. Täytyy sanoa kiitokset tästä Silve Racingille, Motopalvelulle ja kaikille omille tukijoille, jotka mahdollistivat tämän, Vesterinen kertoi hymyssä suin.

Vesterinen kilpailee tiimin väreissä jo heti tulevana sunnuntaina, kun motocrossin SM-sarja jatkuu Karkkilassa.