Vesterinen: ”Isku oli niin kova, että keskeytin erän”

Kuva
Jani Hovi
Matias Vesterisen toinen MM-kilpailu sujui kaatumisten merkeissä.

Matias Vesterinen lähti tänään hakemaan uransa toisesta MM-kilpailusta ensimmäisiä MM-pisteitä. Päivä lähtikin paremmin liikkeelle kuin viime sunnuntaina, sillä Vesterinen oli aika-ajoissa 24. Ensimmäisen erän startti onnistuikin hyvin ja KTM-kuljettaja oli sijalla 20. lähdön jälkeen. Valitettavasti hyvä startti meni hukkaan, kun nuorukainen kaatui ensimmäisellä kierroksella joutui suoristelemaan tankoa vielä sen jälkeen. Mutta valitettavasti vielä pahempaa oli luvassa.

- Kun pääsin liikkeelle, ajo tuntui ihan hyvältä ja ajoin siinä muutaman hyvän kierroksen. Sitten vedin melkoisen isot lipat ja löin tilanteessa pääni, ja myös niskat otti osumaa. Isku oli sen verran kova, että päätin keskeyttää erän siihen, Vesterinen kertoi.

Toisen erän startti oli jälleen kohtuullinen ja Vesterinen oli jälleen sijan 20 tuntumassa.

- Sitten kaaduin taas aika pahasti ja taisin lyödä taas pääni. Lisäksi jalkani otti osumaa ja oli taas pakko keskeyttää. Kävin erän jälkeen kuvauttamassa jalan, mutta kaikki oli onneksi kunnossa. Nyt yritän vaan hoitaa paikat kuntoon sunnuntain kisaa varten, Vesterinen päätti.