Tallinn Motor Show kasvaa vuosi toisensa jälkeen

Teksti
Kuva
Karola Koopuu
Baltian suurin moottoripyörä messu Tallinn Motor Show järjestetään 13-15. maaliskuuta Viron suurimmassa messukeskuksessa Tallinnassa Piritalla.

Messuille on rekisteröitynyt jo lähes 50 näytteilleasettajaa, jotka edustavat lähes 100 tavaramerkkiä ympäri maailmaa.

Paikalle ovat tuoneet uusimmat mallinsa isot ja useat pienemmät valmistajat. Myös erilaiset ajo- ja lisätarvikkeiden myyjät esittelevät ja myyvät tuotteitaan.

Viitentana vuotena peräkkäin järjestetään suosittu projektipyörien kilpailu, jossa Viron parhaat pyöränrakentajat esittelevät taitojaan. Luokkia on ensimmäistä kerta viisi: Custom, Street, Superbike, Historic and Open.

Neljättä kertaa järjestetään myös kolme vuotta sitten erittäin suosituksi osoittautunut Motomiss-kilpailu jossa missikanditaatit joutuivat tavallisten kauneuskierrosten lisäksi ajamaan moottoripyörää, mikä oli yksi messujen vetonauloista ja on sitä todennäköisesti myös tänä vuonna.

Erikseen esitellään Virossa harrastettavia moottoriurheilulajeja ja niissä käytettyä välineistöä. Näytteille on asetettu Viron moottoripyörähistorian vanhimmat ja kuuluisimmat katu- sekä urheilupyörät.

Messut ovat avoinna perjantaina klo 12-18, lauantaina klo 10-18 ja sunnuntaina klo 10-16.

Ulkomaalaisille on messujen erikoistarjous messukeskuksesta noin kilometrin päässä meren rannalla asuvassa Pirita Marina Hotel & SPA (www.piritamarinahotel.ee). Standard room maksa 40 € / yö; Standard room with sea view 50 € / yö. Hinta sisältä 1 tai 2 ihmistä, buffet aamiaisen, kuntosalin käytön, uimahallin ja saunan, parkkipaikan, WIFI.

Varaaminen: reservations@piritamarina.ee +372 639 8822 please use booking code "Motor Show

Tallinn Motor Show järjestäjä on Viron Moottoripyörä Urheiluliitto. Lisätietoja messun nettisivuilta www.motorshow.ee/en.