Soubeyras voittoon, Kullas loukkaantui

Kuva
Arenacross UK tiedotus
Cedric Soudeyras teki vierailun eilen Britannian Arenacross-sarjaan ja nappasi voiton. Illan puheenaihe oli kuitenkin Harri Kullaksen loukkaantuminen.

Arenacross-sarjan kauden toiseksi viimeinen osakilpailu ajettiin lauantaina illalla Birminghamissa. Edellisenä kisaviikonloppuna molemmat illat voittanut Harri Kullas tuli Birminghamiin sarjakakkosena, vain pisteen päässä sarjaa johtaneesta Jack Brunellista. Kullas oli myös epävirallisen kuntopuntarin ykkönen, sillä mies ei osallistunut kauden avauskilpailuun, mutta oli siitä huolimatta lähes sarjan kärjessä.

Kullaksen kannalta ilta lähtikin hyvin käyntiin, sillä hän oli ensimmäisessä alkuerässään kakkonen. Valitettavasti toisessa alkuerässä kaikki muuttui, kun Kullas kaatui heti erän alussa.

- Vedin itse vähän tyhmät lipat. Menen tiistaina lääkärille ja sitten tiedetään kuinka paha tilanne on. Harmittaa todella paljon, olkapäänsä loukannut Kullas kertoi tänään.

Illan finaalin voittoon Birminghamissa ajoi Cedric Soubeyras. Toinen oli Thomas Do ja kolmas Dylan Woodcock. Sarjaa edelleen johtava Jack Brunell oli neljäs.

Kullas on sarjassa edelleen toisena, 12 pistettä Brunellin takana. Justin Bogle on kolmas, 10 pistettä Kullaksesta.

Kauden viimeinen osakilpailu ajetaan Lontoossa 24. päivä helmikuuta.

Alla illan tulokset.