Snowcross Super League jatkuu Oulussa

Teksti
Kuva
Tiedote
Snowcross Super Leaguen toinen osakilpailu ajetaan tulevana lauantaina OuluZonessa

Snowcrossin pohjoismainen Super League sai näyttävän startin helmikuussa Ruotsin Boden Energi Areenalla. Nyt kovatasoinen liiga jatkuu kotimaassa, kun pohjoismaiden 133 kovinta snowcross kuskia starttaa lauantain kisaan OuluZonessa.

Sarjan kärkipaikkaa pitää hallussaan Suomen Aki Pihlaja, joka otti kauden avauksessa kaikki startit nimiinsä. Helpolla Korteniemi Racing tiimin kärkikuski ei tule pisteitä saamaan, sillä pistekakkosena ajava Loukko.com tiimin hallitseva Maailmanmestari Petter Nårsa ilmoitti jo Bodenissa ajavansa vain voitosta. Pihlajan ja Nårsan takana on kova ruotsalaisviisikko hakemassa sarjan kärkipaikkaa. MM-kakkonen John Stenberg väläytteli jo Bodenissa olevansa varteenotettava voittajaehdokas eikä Axel Johansson ja MM-pronssimitalisti Emil Hansson tule antamaan yhtään periksi voittotaistelussa.

Super League on asettanut uudet standardit Snowcross-radan suunnittelulle

OuluZonen Super League rata on kauttaaltaan yli 14 metriä leveä, pääsuoran ollessa 20 metrin levyinen. Pituutta radalla on yli 700 metriä. Rata on niin massiivinen, että sitä on hankala sanoin kuvailla. Rata takaa myös katsojille silmänruokaa. Radan leveys mahdollistaa todella monipuoliset ajolinjat, eikä ohituspaikkoja tarvitse jäädä kyttäilemään; jos vauhtia riittää, niin ohitse pääsee aina.

Snowcross on parasta paikan päällä!

OuluZonessa on upeat fasiliteetit moottoriurheilutapahtuman järjestämiseen. Kisoja ei tarvitse katsoa hangessa seisten, sillä alueella on upeat katsomot, joista näkyvyys rata-alueelle on taattu. Lisämausteensa tarjoaa myös jätti LED-näyttö, jolta on helppo seurata kisatapahtumien kehittymistä. OuluZonen päärakennuksen ravintola tarjoilee grilliruokia ja isot parkkipaikat ja erinomaiset WC-tilat tuovat viihtyvyyttä tapahtumakävijöille.

Kovimmat kisat ajetaan iltapäivällä Pro- ja Naisten-luokkien toimesta kello 14.00–17.00 välisenä aikana.

Junior- ja Legends- luokkien kilpailut ajetaan kello 9.30–12.30

Ennakkoliput 10 €. Portilta liput 20 €.

Ilmaiseksi alueelle: Lapset alle 10 vuotta & lipun ostaneen pyörätuoli- tai näkövammaisen saattaja (1hlo).

Ennakkoliput ja lisätietoa kilpailusta www.snowcross.fi/oulu