SML lajiryhmät kokoontuvat pohtimaan tulevan kauden uudistuksia

Teksti

Tammikuu on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin ja muun muassa pohjoisen Snowcross -kilpailut ovat täyttäneet viikonloppuja vuoden alusta alkaen. Myös SML:n palkintojenjakogaala keräsi Tampereelle yli 400 moottoriurheilijaa juhlimaan vuoden 2019 menestyjiä ja taustavaikuttajia. Tunnustuksia jaettiin myös SML:n ja kerhojen toiminnassa ansioituneille henkilöille. Ilta oli lämminhenkinen ja erityisen pysäyttävä ja hieno hetki oli juhlavieraiden seisaallaan antamat aplodit eläkkeelle siirtyvälle Sirpa Räsäselle. Sirpa jatkaa edelleen osa-aikaisena SML:n toimistolla aina huhtikuulle asti ja on tärkeänä apuna perehdyttämässä toimiston uutta työntekijää Maria Välimäkeä, joka sai juhlavierailta myös lämpimän vastaanoton. Haluamme kiittää kaikkia mukana olleita hienosta moottoriurheiluillasta ja onnitella vielä kaikki palkittuja!

Tammikuu jatkuu tärkeillä lajiasioilla ja 17.-18.1. lajiryhmät ja hallitus kokoontuvat seminaariin pohtimaan eri lajien tilannetta sekä strategian näkökulmasta tärkeimpiä uudistuksia vuodelle 2020. Aiheina ovat tottakai myös suuret kilpailutapahtumat MXGP ja MotoGP sekä uudistuksista Racing For Fun-konsepti.

Seminaarin tavoitteena on tukea lajiryhmien toimintaa ja työstää yhteistyössä tärkeimpiä lajikohtaisia toimenpiteitä, joilla otetaan ensimmäiset askeleet uuden strategian osoittamaan suuntaan. Seminaari antaa myös SML:n toimistolle ja hallituksen jäsenille tärkeää tietoa kunkin lajin tilanteesta ja suurimmista kehitystarpeista. SML:n hallitus kokoontuu vuoden ensimmäiseen kokoukseensa seminaarilauantaina ennen ohjelman jatkumista.

Racing For Fun-konseptia kokeillaan ensi kertaa pilottihankkeena Imatralla ja tapahtumasta saatujen kokemusten myötä tehdään vielä mahdolliset korjausliikkeet, jotta malli päästään avaamaan kaikille halukkaille kerhoille mahdollisimman pian. Askel kerrallaan siis edetään. Tiedotetta asiasta on tarkoitus julkaista lähiviikkoina. Myös EU:n liikennevakuutusdirektiiviä valmistelevaan työryhmään on oltu alkuvuodesta yhteydessä ja työtä viedään eteenpäin.

Toimitsijakoulutusten osalta Rovaniemen ja Mikkelin toimitsijakurssit 8.2.2020 ovat auki ilmoittautumista varten SML:n verkkosivuilla. 

MP20-messuilla SML on mukana omalla osastolla ja messujen teemasta tiedotetaan tarkemmin vielä lähempänä kuun vaihdetta. Myös muista ajankohtaisista asioista tullaan tiedottamaan jälleen ensi viikolla julkaistavassa kerhotiedotteessa, joten muistakaa tilata tiedote tämän kirjeen alareunan linkistä.

Lisätietoja kaikkiin aiheisiin on saatavilla SML:n toimistolta.