RR-kuski Lahti vauhdissa jäällä

Teksti
Eemeli ehti myös jakaa lapsille tiimin yhteistyökumppanin, Motopalvelun lahjoittamia yllätyksiä.
Road racingin puolella hienon kansainvälisen kauden viime vuonna ajanut Eemeli Lahti ajoi tänään menestyksekkäästi jäärataa Seinäjoella.

Yksi maamme kovista kansainvälisen tason road racing kuskeista, Eemeli Lahti kävi tänään kokeilemassa jääratakisaa Seinäjoella. Lahti ajoi Lasse Kurvisen pyörällä ja hänen LK-racing –tiiminsä hoiti Eemelin kisahuollon.

LK-racing Polaria valmennus- ja managerointitiimin vetäjä Lasse Kurvinen ajaa itse kaudella 2018 veteraanien Suomen Cup sarjan jääradalla ja kausi avattiin tänään Seinäjoella.

Lasse ajoi viimeksi kaudella 2004 kaksi SM-hopeaa ja viime kaudella käytiin muistelemassa parissa kisassa miltä ajo tuntuisi pitkän tauon jälkeen. Tällä kaudella kalustona on KTM 450 SXF ja Lasse edustaa kilpailuissa Team Motopalvelua.

Saman tiimin kuljettajana kilpailuun osallistui Eemeli Lahti, joka osallistui elämänsä ensimmäiseen jääratakilpailuun, vaikka kokemusta on kertynytkin varsinkin road racingin puolelta. Eemeli joutuikin tekemään viime hetken treenit Lassen pyörällä mutta kisassa oli alla samanlainen KTM.

Team Motopalvelu ajoi erinomaisen päivän, kun Eemeli ajoi B450 A-finaalissa kolmanneksi ja näin aloitti podiumilta jääratauran. Lasse voitti ylivoimaisesti veteraanien lähdön ja ehkäpä kaikkien yllätykseksi voitti myös Sprint-lähdön, jossa ohitti ennen viimeistä kierrosta viime kauden Suomen mestarin Mikko Koskisen.

Kaiken tämän lisäksi Lassen pyörällä saavutettiin kolmas voitto samaisessa B450 lähdössä, kun Viron jääratamestari Andre Park ajoi voittoon samaisessa lähdössä missä Eemeli sijoittui kolmanneksi.

Seinäjoen rata oli kiitettävässä kunnossa ja nähtävissä on jääradan vauhdikkaiden lähtöjen saavan aika hyvin kiinnostuneita katsojia lapsista nuoriin. Team Motopalvelu ottaakin huomioon kaikki lapset ja vanhemmatkin, joten varikkoteltalla vierailikin moni lapsi hakemassa uuden pipon sekä läjän tarroja, vanhemmat saivat tyytyä kahviin ja pullatarjoiluun!

B-luokista Lasse seuraa kuljettajien otteita koko kauden ajan ja toivoo sieltä erottuvan nuoria uusia tulevaisuuden SM-kärkikuskeja rehdillä ajamisella ja kovalla yrittämisellä. Nyt Andren ja Eemelin lisäksi huomio kohdistui pienemmän luokan kolmen kärkikuskin kovaan keskinäiseen kisaan sekä ison luokan Riku Haapamäen hyvään tasaiseen ajoon.

A-luokissa vieraillut Mika Kallio voitti molemmat A-luokan lähdöt mutta jatkossa Lasse ennustaa Vertti Takalan ajavan vakuuttavasti pikkuluokassa ja eiköhän Mikko Koskinen saa takaisin voittoputken seuraavassa kisassa 18.2. Orivedellä.

Tiedote: LK-Racing Polaria

Lasse Kurvinen tuulettaa podiumilla veteraanien voittoa.