Rannikko Betalla SM-sarjaan

Teksti
Kuva
Tiedote
Rene Rannikko starttaa 2024 motocross kauteen Beta Racing Suomi kuljettajana upouudella RX 450 4T motocross pyörällä

Rene Rannikko nähdään mukana motocrossin MX1-luokan SM-sarjassa tälläkin kaudella, mutta miehen kalusto muuttuu tälle vuodelle. Rannikko nimittäin ajaa tällä kaudella Betan uudella RX 450-pyörällä.

-Ekan kerran meillä oli Krisun (Kristian Snellman) kanssa puhetta, että ajaisin Betalla Tampere Supercrossissa. Pyörä ei sinne aivan ehtinyt, mutta Krisu kysyi jos testaisin pyörää keväämmällä ja antaisin siitä palautetta videon muodossa. Kun lumet sulivat, sovimme testauksesta ja pääsin ajamaan pyörällä. Yllätyin positiivisesti miten kevyeltä Beta tuntui ajettavuudeltaan ja moottoristakin löytyi mukavasti löylyä. Itsellä parin hiljaisemman kauden jälkeen tehdessäni muita juttuja syttyi pieni polte viime syksynä treenata. Sain menneen talven treenattuakin kondista kohtuu hyvin, joten ajattelin että on mukavampi ajella, kun on kunnossa. Sen suurempia tavoitteita tai suunnitelmia minulla ei ollut, koska ajossani oli tähän asti tikittävä aikapommi (vanha runtattu Suzuki 450), sekä vanha konerempattu Kotari. Itsellä ei ole rahkeita laittaa isoja summia pyörään, mutta haluan kuitenkin ajaa, koska ajaminen on niin pirun mageeta. 

Nyt kuitenkin testattuani Betaa ja Snellman Motosportin halu saada uutuus viivalle mahdollisti sen, että sain fiksusti Betan alle ja ajankin sillä omalla meiningillä ainakin SM-sarjan MX1-luokassa, sekä liigakisoja uudessa Seniori 30+ -luokassa. Hiukan siinä Krisun kanssa sopimuksesta väännettiin, mutta kiitokset hänelle venyvyydestä muutamissa asioissa. En näissä neuvotteluissa ole välttämättä helpoin persoona omien juttujeni kanssa haha.

Tavoite tulevalla kaudella onkin kuuman kesäheilan löytämisen ja Teatteri Ammattikorkeakoulun näyttelijälinjan pääsyn lisäksi nauttia ajamisesta ja tuottaa crossi-aiheista sisältöä. Jos näiden lisäksi vielä tulostakin tulee, niin Betan bonareilla ostan ainakin heilalle naisten Beta-topin, Rannikko kertoi tiedotteessa.

Kommentit

Lähettänyt jani siikamäki : La, 04/20/2024 - 16:02

HIENOA

Kieli
suomi