Paljon oheisohjelmaa Salmisen ajopäivässä

Kuva
Jani Hovi
Sunnuntaina 3.11. järjestettävässä Juha Salmisen ajopäivässä on ajamisen lisäksi myös muuta oheisohjelmaa.

13-kertaisen maailmanmestarin ajopäivä lähenee kovaa vauhtia. Tänään tapahtumapaikalla järjesteltiin koulutusrasteja paikalleen ja tutkittiin reittiä, joka olikin hyvässä kunnossa.

Sunnuntaina järjestettävässä ajopäivässä on myös ajamisen lisäksi muuta ohjelmaa, kun viisi eri moottoripyörävalmistajaa tuo tapahtumaan esille uutuusmalleja. Maahantuojista paikalla on Yamaha, KTM, Beta, Sherco ja KTM.

Lisäksi olemme järjestäneet paikalle myös teknistä neuvontaa pyörien säätämisen suhteen ja halukkailla onkin mahdollisuus saada säätövinkkejä juuri omalle pyörälleen.

Juha Salmisen ajopäivä

Xracing OFFROADPro tarjoaa kaikille lehtensä tilaajille ilmaisen ajopäivän, joka on ilmainen myös Kärme Kustaa Enduroon osallistuville kuljettajille. Ajopäivä toimiikin hyvänä valmistautumisena Kustaata varten, sillä siellä saa ajo-oppia muun muassa ylämäkien ajamiseen ja ojan ylityksiin.

Paikkana toimii Miettisen endurolenkki Pornaisissa.

Missä: Miettisen endurolenkki, Iso-Helsontie, 07150 Pornainen

Aikataulu: 3.11.2019. Ilmoittautuminen paikan päällä klo 9 -10 (ei vaadi ennakkoilmoittautumista). Ajaminen käynnistyy klo 10.

Kenelle: Ilmainen kaikille Kärme Kustaalle osallistuville kuljettajille ja Xracing OFFROADPro-lehden tilaajille. (Lehden voi tilata myös paikan päällä. Lehden hinta 75,90/ vuosi).

Muuta: Kaikilla tulee olla liikennevakuutus. Paikalla on myös kioskipalvelut. Tapahtuman FB-sivu löytyy täältä. Mikäli olet tulossa tapahtumaan, käy sivulla ja klikkaa itsesi osallistujaksi (ilmoittautua voi myös paikan päällä).

Kouluttajat: Itse 13-kertaisen maailmanmestarin lisäksi koulutuksesta vastaa kolminkertainen maailmanmestari Eero Remes, kaksi kertaa Päijänteen Ympäriajon voittanut Antti Hellsten, viime vuoden E3-luokan Suomen mestari Aleksi Jukola, tänä vuonna E2-luokan SM-hopealle ajanut Lari Jukola ja tietysti enduron Puolan mestari Jari Mattila. Edellä mainitut kouluttajat vetävät koulutusrasteja ja antavat ajovinkkejä pitkin päivää. Luonnollisesti tapahtumassa saa ajaa myös vapaasti erillistä endurolenkkiä.