Näin katsot Amerikan supercrossit ja motocrossit Suomessa

Kuva
Feld Entertainment
Amerikan supercrossit ja motocrossit on nyt mahdollista katsoa yhden palvelun kautta myös Suomessa.

Ensi kaudella Monster Energy Supercross-sarjan promoottori Feld Motorsports ja AMA Pro Motocross-sarjan promoottori MX Sports Pro Racing tekevät yhteistä, jonka johdosta syntyi uusi SuperMotocross-sarja. Kun tämä sarja julkaistiin reilu kuukausi sitten, julkaistiin samalla myös ensi vuoden TV-paketti Amerikassa, mutta muun maailman osalta paketti julkaistiin vasta nyt. Supermotocross.tv on kanava, jota kautta kilpailut voi katsoa ympäri maailmaa, myös Suomessa.

Pakettiin kuuluu kaikki 17 supercrosskilpailua ja 11 ulkosarjan osakilpailua, sekä kauden päättävät SMX-playoffit ja finaali. Kaikki kilpailut pääsee katsomaan suorina lähetyksinä, aika-ajot mukaan lukien. Lähetykset voi katsoa myös jälkikäteen. Lisäksi katsottavissa on myös koostevideot jokaisesta kilpailusta, sekä tammikuun 1. päivä julkaistava ennakkolähetys.

Koko vuoden paketin hinta on 159,99 dollaria. Nyt tarjolla on myös ”early bird” -tarjous, jossa käyttämällä koodia SMX23EARLY saa 30 dollarin alennuksen. Näin ollen tarjoushinta on 129,99 dollaria. Tämä palvelu on käytössä ympäri maailmaa, paitsi ei Yhdysvalloissa. Tällä hetkellä palvelu toimii vain verkkosivulla, mutta ennen kauden alkua on luvassa IOS, Android, Amazon Fire, Roku- ja Samsung -appit.

Lisätietoa ja palvelun tilaus.