Moottoriurheilun yläkoulu- ja toisen asteen leiritys alkaa syksyllä 2023

Teksti
Kuva
Jani Hovi
Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelman mukainen nuorten urheilijoiden leiritys käynnistyy syksyllä. Hakuaika on nyt päällä ja haku loppuu 18.6.

Valtakunnallinen yläkoululeiritys on osa Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelmaa. Leirityksen tavoitteena on tarjota nuorille urheilijoille tukea kokonaisvaltaiseen urheilijaksi kasvamiseen. Yläkoululeirityksessä harjoitellaan lajitaitojen lisäksi monipuolisesti taito- ja fyysisten ominaisuuksien harjoittelua, urheilijoiden elämänhallintataitoja (mm. ravitsemuksen, psyykkisten taitojen ja urheilijan terveyteen liittyvien taitojen kerryttämistä) ja tarjotaan tukea urheilijan kaksoisuraan ja opiskelutaitoihin.

Lue lisää yläkoululeirityksestä: Moottoriurheilun yläkoululeiritys - Vierumäki (vierumaki.fi)

Toisen asteen leiritys

Toisen asteen leiritys on jatkumoa valtakunnalliselle yläkoululeiritykselle, joka on osa Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelmaa. Kuten yläkouluvaiheessakin leirityksen tavoitteena on tarjota nuorille urheilijoille tukea kokonaisvaltaiseen urheilijaksi kasvamiseen. Toisen asteen leiritys vie urheilijan uraa kuitenkin vielä sille nextille levelille. Urheilijana kehittymisen sisällöissä käytämme niin liiton kuin omiakin asiantuntijoita sekä Olympiakomitean Kehity huippu-urheilijaksi kirjan sisältöjä.

Lue lisää toisen asteen leirityksestä: Moottoriurheilun toisen asteen leiritys - Vierumäki (vierumaki.fi)