Menneiden vuosikymmenten motocrosskuljettajia ja -pyöriä Kavilannummella

Teksti
Kuva
Jani Halme
Salon Kavilannummella järjestetään kaikille avoin motocrossin ajopäivätapahtuma, jossa on mahdollista nähdä niin pyöriä kuin kilpakuljettajia menneiltä vuosikymmeniltä lauantaina 24. lokakuuta.

Rata on avoinna myös nykypäivän harrastajille. Lisäksi koeajettavissa ovat KTM-, Husqvarna- ja Honda-uutuudet.

Kavilannummen motocrossradalle on kutsuttu ja houkutellaan vielä lisääkin 1980- ja 1990-lukujen sekä 2000-luvun alun kilpakuljettajia tasoon katsomatta harrastamaan ja vaikka vain muistelemaan menneitä yhdessä kioskin antimien äärelle. Paikalle toivotaan myös tuon ajan kalustoa ajoon ja näytille vapaamuotoiseen päivään, johon ovat kaikki tervetulleita. Tarkoituksena on todellakin järjestää päivä, jossa pääsee nauttimaan motocrossista monella tavalla, niin ajaen kuin katsoen.

Ajopäivä on menneiden vuosikymmenten teemasta huolimatta tarkoitettu myös tuoreemmille harrastajille, jotta esimerkiksi nykyisten junioreiden olisi mahdollisimman helppo tutustua entisaikojen pyöriin ja kuljettajiin.

Lisäksi kyseisen lauantain 24. lokakuuta aikana on mahdollista koeajaa KTM:n, Husqvarnan ja Hondan motocrossmallistoa 2021.

Tapahtumaa ei järjestä mikään tietty seura, vaan kyseessä on yleinen tapahtumapäivä. Tarvittaessa radalla järjestetään ajovuorot eri ikäisille ja kokoisille kuljettajille ja pyörille.

Tapahtuma on yleisölle ilmainen, mutta ajaessa ratamaksu on normaali 15 euroa. Vuosimallin 2021 pyörien koeajo on niin ikään ilmainen.

Tapahtuma-aika on kello 11:00-16:00.

Salon Kavilannummen rata-alue sijaitsee osoitteessa Kavilannummentie 165, Salo.

 

Kommentit

Lähettänyt Niko Tynnilä : Ti, 10/20/2020 - 21:33

Onko tapahtuma vielä toteutumassa?

Language
suomi