Lawrence vei kauden avauksen nimiinsä

Kuva
Gart Milan
Jett Lawrence ajoi molempien erien voittoon viime yönä, kun Amerikan motocross-sarjan avauskilpailu kaasuteltiin Kaliforniassa.

Fox Raceway Palassa isännöi Pro Motocross-sarjan avausta viime yönä Suomen aikaa. 450-kuutioisten osalta sarja jatkui samaa tahtia kuin mihin se viime kauden päätteeksi päättyi, sillä Jett Lawrence ajoi molempien kisaerien voittoon. Näin ollen Lawrence ei ole vieläkään ”hävinnyt” yhtään motocross-sarjan osakilpailua luokassa. Toiseksi päivän totaalissa kaasutteli Jettin veli Hunter Lawrence, oltuaan ensimmäisessä erässä kakkonen ja toisessa erässä kolmas. Chase Sexton kaatui ensimmäisen erän ensimmäisellä kierroksella, mutta nousi erässä lopulta neljänneksi. Toisessa erässä Sexton ahdisteli lopussa tiukasta Lawrencea, mutta jäi toiseksi. Sexton oli päivän totaalissa kolmas. Dylan Ferrandis ajoi Justin Barcian tavoin tasaiset erät ja kaksikko olikin neljäs ja viides. Kuudenneksi totaalissa sijoittunut Justin Cooper kaatui toisen erän startissa ja samoin teki seitsemänneksi sijoittunut Jason Andersson ensimmäisen erän startissa. Aaron Plessinger oli ensimmäisen erän kolmas, mutta kaatui Cooperin tavoin toisen erän startissa ja oli totaalin kahdeksas. Malcolm Stewart oli yhdeksäs ja Phillip Nicoletti kymmenes.

250-kuutioisissa Haiden Deegan voitti molemmat erät, Levi Kitchenin ollessa molemmissa erissä toinen. Tom Vialle ajoi molemmissa erissä kolmantena maaliin, mutta sai ensimmäisessä erässä yhden sijan rangaistuksen ajettuaan radalta ulos. Radan ulkopuolella Vialle ajoi turhan vauhdikkaasti ja rangaistus tuli tuon takia. Siitä huolimatta Vialle oli totaalin kolmas. Chance Hymas oli totaalin neljäs ja Jalek Swoll viides.

Alla luokkien tulokset. 

 

Kommentit

Lähettänyt Timo Laine : Su, 05/26/2024 - 11:18

Vialle sai rangaistuksen radan ulkopuolella kaahaamisesta mutta Deegan ei. AMA suosii joitakin kuskeja, toivottavasti tuollaiset tulkinnat eivät vaikuta pistetilanteeseen kauden lopussa.

Kieli
suomi