Kytönen jatkaa Honda Racing RedMoto-tiimissä

Roni Kytönen jatkaa ensi kaudella tutussa tiimissä.
Kuva
Dario Agrati
Roni Kytönen jatkaa ensi kaudella Honda Racing RedMoto-tiimissä, jossa hän ajoi myös tänä vuonna.

Honda Racing RedMoto-tiimi ilmoitti tänään ensi kauden kuljettajansa. Tänä vuonna tiimissä ajaneet Roni Kytönen ja Thomas Oldrati jatkavat tiimissä myös ensi kaudella, mutta saavat kolmanneksi kuljettajaksi rinnalleen uuden nimen. Tiimiin liittyy ranskalainen Theo Espinasse, joka oli tänä vuonna junioreiden MM-sarjassa toinen, Kytösen ollessa kolmas. Espinasse hyppää ensi kaudella junior-luokasta pois ja ajaa EnduroGP-luokassa.

Kytönen puolestaan jatkaa ensi kaudella junioreiden MM-luokassa. MM-sarjan ohella hän ajaa myös Italian mestaruussarjaa.

- Tiimi kysyi ennen Portugalin MM-kisoja mielenkiintoa jatkamaan heidän väreissä ensi kaudella ja halusin ehdottomasti jatkaa heidän kanssa. Sitten tuossa viimeisen MM-kisan jälkeen viimeisteltiin sopimus, Kytönen kertoi.

- Olen ollut todella tyytyväinen tiimiin tällä kaudella. He ovat pitäneet sanansa jokaisessa asiassa ja olen saanut kaiken mitä on pitänyt, oikeastaan vähän enemmänkin. Nyt minulla on vuosi alla uuden pyörän kanssa ja istuu käteen oikein hyvin. Sitä kautta onkin paljon helpompi lähteä ensi kauteen, joten ei ollut mitään syytä vaihtaa tiimiä.

- Talvella minulla on tarkoitus lähteä harjoittelemaan johonkin kesäkelillä, mutta tällä hetkellä on vaikea tehdä mitään suunnitelmia, kun korona jyllää. Italia on taas suljettajana ja sinne ei voi ainakaan mennä toistaiseksi. Mutta katsotaan miten tämä tilanne tästä etenee, Kytönen kommentoi talven suunnitelmia.

RedMoton ilmoitus tarkoittaa sitä, että tällä kaudella tiimissä ajanut Danny McCanney joutuu etsimään itselleen uuden tiimin ja myös sitä, että Fabrizio Azzalinin luotsaamassa Sherco-tiimissä on Espinassen lähdön jälkeen yksi vapaa tiimipaikka.

Emme tavoittaneet vielä Kytöstä haastatteluun uutisen tiimoilta.