Kullas ja Takatalo veivät nimiinsä Sami Pölläsen muistokilpailun

Leevi Takatalo (vas.) ja Harri Kullas veivät Sami Pölläsen muistokilpailun nimiinsä.
Kuva
VMK tiedotus
Harri Kullas ja Leevi Takatalo voittivat varsin kosteissa olosuhteissa ajetun Vantaan Moottorikerhon perinteisen kolmen tunnin pariajon.

Vantaan Moottorikerho on järjestänyt perinteisesti vuosittain kolmen tunnin mittaisen pariajon CC-muodossa. Kerhokilpailu keräsi tänäkin vuonna todella nimekkään osallistujajoukon, kun mukana nähtiin muun muassa Juha Salminen, Harri Kullas, Kimmo Hurri ja Takatalon veljekset Eeli ja Leevi. Tänä vuonna kilpailu ajettiin RX Moton perustajan Sami Pölläsen muistolle.

Kosteissa olosuhteissa ajetun kilpailun voittoon kaasutteli pari Kullas ja Leevi Takatalo. Kullas sai näin ollen hieman erilaista valmistautumista tulevan viikonloppuna ajettavaan Tampere Supercrossiin. Voittajapari ehti ajamaan kolmen tunnin aikana 37 kierrosta ja toiseksi tullut pari Salminen/Hurri jäi heille kierroksen. Kisan kolmas oli pari Janne Mukkala ja Janne Rantanen. Vantaan Moottorikerhon nykyinen puheenjohtaja Janne Leander ja entinen puheenjohtaja Pasi Jaatinen kaasuttelivat kilpailussa sijalle kahdeksan.

Perheiden luokassa voitto meni Antti ja Rene Rannikolle. Harrasteluokan ykkönen oli puolestaan Jonne Saarinen ja Marko Laaksonen.

Täydelliset tulokset.