Juupaluoma ja Puotsaari kaksijakoisin miettein viikonloppuun

Teksti
Kuva
Jani Hovi
Peetu Juupaluoma ja Niko Puotsaari starttaavat tänään illalla Slovakian MM-enduroon.

Kytönen Motorsportin kaksikko Peetu Juupaluoma ja Niko Puotsaari starttaavat tänään kauden viidenteen enduron MM-viikonloppuun Slovakian Gelnicassa. Junior 1-luokan maailman cup-pisteissä kuudentena oleva Juupaluoma ennakoi, että reitti ei välttämättä kävelyn perusteella ole hänelle optimaalinen, mutta hakee silti kauden parasta sijoitustaan.

- Hyvillä fiiliksillä lähdetään viikonloppuun. Supertesti näyttää tosi hyvälle, enduro pätkät ovat teknisiä ja korkeuseroja on paljon. Reitti ei sovi parhaiten itselle, mutta yritetään silti saada kauden paras sijoitus, Juupaluoma tuumaili kilpailun alla.

Niko Puotsaari näkee Slovakian reitin taas päinvastoin, kun Juupaluoma ja hän ennakoi sen sopivan itselleen erittäin hyvin. Puotsaari otti edellisestä SM-osakilpailusta uransa ensimmäisen aikuisten sarjojen SM-osakilpailu voiton ja oli hyvässä vauhdissa muun muassa Suomen MM-osakilpailussa. Hän on siis niin sanotusti kuuma pelaaja tällä hetkellä ja häneltä voidaan odottaa hyviä suorituksia myös Slovakiassa.

- Reitti ja keli näyttävät molemmat ihan hyviltä. Pätkät pitäisivät sopia ihan ok itselle. Extreme on haastavan näköinen, mikä on ihan hyvä juttu. Tänään illalla supertesti, mikä näyttää hauskalta ja huomenna startataan viikonlopun kisa, Puotsaari kertoi.

Kilpailu Slovakiassa alkaa tänään supertestillä ja huomenna vuorossa ensimmäinen virallinen kilpailupäivä. Tuloksia voi seurata täältä.