Hyypiä mukaan Salmisen ajopäivään

Sami Hyypiä osallistuu sunnuntaina Juha Salmisen ajopäivään.
Kuva
Jani Hovi
Sunnuntaina Juha Salmisen ajopäivässä nähdään nimekästä joukkoa valmentamassa ja myös enduro-oppia hakemassa.

Motocrossradoilta tuttu jalkapallolegenda Sami Hyypiä tekee sunnuntaina uuden aluevaltauksen, kun hän hyppää enduropyörän sarviin. MXV45-luokan Suomen Cupissa tällä kaudella sijalle 10. ajanut Hyypiä liittyy muiden harrastajien joukkoon Juha Salmisen ajopäivänä sunnuntaina. Hyypiä lähtee näin ollen hakemaan enduro-oppia itse Salmiselta, Eero Remekseltä, Jari Mattilalta sekä Aleksi ja Lari Jukolalta.

Juha Salmisen ajopäivä

Xracing OFFROADPro tarjoaa kaikille lehtensä tilaajille ilmaisen ajopäivän, joka on ilmainen myös Kärme Kustaa Enduroon osallistuville kuljettajille. Ajopäivä toimiikin hyvänä valmistautumisena Kustaata varten, sillä siellä saa ajo-oppia muun muassa ylämäkien ajamiseen ja ojan ylityksiin.

Paikkana toimii Miettisen endurolenkki Pornaisissa.

Missä: Miettisen endurolenkki, Iso-Helsontie, 07150 Pornainen

Aikataulu: 3.11.2019. Ilmoittautuminen paikan päällä klo 9 -10 (ei vaadi ennakkoilmoittautumista). Ajaminen käynnistyy klo 10.

Kenelle: Ilmainen kaikille Kärme Kustaalle osallistuville kuljettajille ja Xracing OFFROADPro-lehden tilaajille. (Lehden voi tilata myös paikan päällä. Lehden hinta 75,90/ vuosi).

Muuta: Kaikilla tulee olla liikennevakuutus. Paikalla on myös kioskipalvelut. Tapahtuman FB-sivu löytyy täältä. Mikäli olet tulossa tapahtumaan, käy sivulla ja klikkaa itsesi osallistujaksi (ilmoittautua voi myös paikan päällä). Paikan päällä on myös Yamahan, KTM:n, Betan, Shercon ja Husqvarnan edustajat esittelemässä uutta kalustoa.

Kouluttajat: Itse 13-kertaisen maailmanmestarin lisäksi koulutuksesta vastaa kolminkertainen maailmanmestari Eero Remes, kaksi kertaa Päijänteen Ympäriajon voittanut Antti Hellsten, viime vuoden E3-luokan Suomen mestari Aleksi Jukola, tänä vuonna E2-luokan SM-hopealle ajanut Lari Jukola ja tietysti enduron Puolan mestari Jari Mattila. Edellä mainitut kouluttajat vetävät koulutusrasteja ja antavat ajovinkkejä pitkin päivää. Luonnollisesti tapahtumassa saa ajaa myös vapaasti erillistä endurolenkkiä.