Amerikassa kisataan jälleen tulevana viikonloppuna

Kuva
KTM
Kisatouhut ovat Amerikassa käynnistymässä jälleen, kun GNCC-sarja jatkuu tulevan viikonloppuna. Myös SX-sarja on jatkumassa luultavasti parin viikon kuluttua.

Offroad-sarjat Amerikassa ovat palaamassa parin kuukauden tauolta, joka aiheutui koronavirusepidemiasta. Ensimmäisenä kisatouhuun palaa GNCC-sarja, jonka kauden neljäs osakilpailu ajetaan tulevana viikonloppuna Washingtonissa, samassa paikassa kuin kauden kolmas kilpailu.

AMA, MX Sports ja MX Sports Pro Racing aloittivat kuukausi sitten keskustelut paikallisviranomaisten kanssa siitä, miten kilpailu saataisiin vietyä läpi terveysmääräyksiä noudattaen. Yhteinen sävel löytyikin ja kisa päästään ajamaan 16. – ja 17. päivä. Ennen kilpailua järjestäjät tulevat julkaisemaan turvamääräykset, joita kaikki tulee noudattaa kisaviikonloppuna.

Myös Monster Energy Supercross-sarjan promoottori ilmoitti sosiaalisessa mediassa viime yönä, että heidän sarjansa palaa myös tauolta. Viestissään Feld ilmoitti, että tiedottavat torstaina asiasta tarkemmin. Huhujen mukaan sarja jatkuu 31.5. ja jäljellä olevat seitsemän osakilpailua ajetaan seuraavan kolmen viikon aikana.