82 Suomen crossirataa, KTM:n uudet endurot, SML valmennustyö ja paljon muuta

Uusi Xracing OFFROADPro -lehden numero on ilmestynyt ja se on jälleen 76 sivuinen lukupaketti.

Tällä kertaa lehdestä löytyy iso juttu, josta löytyvät tiedot Suomen lähes kaikista motocrossradoista.

Kaiken kaikkiaan listasimme tiedot 82 virallisesta motocrossradasta. Tämä palvelee kaikkia harrastajia erittäin hyvin. Lisäksi uudessa julkaisussa on luultavasti yksi maailman ensimmäisistä lehtitesteistä KTM:n uusista enduromalleista, jotka uudistuivat todella radikaalisti vuodelle 2020.

Lari Jukola tuli enduron pariin rytinällä muutama vuosi sitten ja vaikutti siltä, että hänestä tulee seuraava maamme huippukuljettaja. Valitettavasti kolme peräkkäistä polvivammaa on vaikeuttanut Jukolan tavoitteita. Lehtijutussamme Jukola kertaa karuja tapahtumia kolmen vuoden ajalta.

Suomen Moottoriliiton valmennusryhmät ovat olleet monen tallin puheenaiheena parin vuoden ajan. Mitä oikein tapahtuu Moottoriliiton valmennuksessa ja miksi se tuntuu jopa salaiselta, pienen sisäpiirin asialta? Valmennuksesta vastaavat Marko Tarkkala ja Miska Aaltonen vastaavat asiaan ja lisäksi myös SML:n toimitusjohtaja Kurt Ljungqvist kertoo missä mennään.

Lisäksi Mauno Hermunen kertoo uudesta työstään, raportti Hyvinkään SM-crossista ja vähäisistä kuljettajamääristä, MX-liigan menoa, Tiitus Enjala tulevaisuuden tähtenä, Marita Nyqvist ja Jennifer Siekkinen kertovat kumpi heistä meikkaa enemmän, Matti Seistolan ikimuistoisin kisa, 10 vuoden takaiset tapahtumat, Peku tietää jälleen kaikesta kaiken ja paljon, paljon muuta.

Lehti on lähtenyt postitukseen tiistaina ja ensimmäiset tilaajat ovat saaneet sen jo torstaina kotiin. Johtuen Postin toisten paikkakuntien jakeluaikatauluista, osalle lehti saapuu vasta maanantaina. Sähköisenä lehti on kaikkien tilaajien luettavana tällä hetkellä nettisivujemme kautta.

Mikäli et ole vielä lehden tilaaja, niin sen voi tilata täältä.

Jos olet lehden tilaaja, mutta et ole vielä rekisteröitynyt nettisivuillemme, etkä pääse tilaajille tarkoitetun erikoissisällön pariin, lue kirjautumisohjeet täältä.