Lehden tilaajien rekisteröinti

Tänään julkaistiin ensimmäinen Xracing OFFROADPro -lehti. Ohessa tietoa Xracing-lehden vanhoille tilaajille, liittyen heidän rekisteröintiinsä verkkopalveluun.

Jatkossa Xracing OFFROADPro -verkkopalvelusta tulee löytymään entistä enemmän sisältöä lehden tilaajille. Jotta tilaajat pääsevät lukemaan tätä sisältöä, tulee heidän rekisteröityä verkkopalveluun ja syöttää sinne asiakasnumeronsa.

Kaikki aiemmin OFFROADPro-lehteä tilanneet ovat luultavasti jo rekisteröityneet käyttäjiksi ja liittäneet tililleen asiakasnumeronsa. Tähän asti Xracing-lehteä tilanneet ihmiset ovat kuitenkin saaneet vasta nyt uuden lehden myötä asiakasnumeron, joka täytyy liittää verkkopalvelun käyttäjätunnukseen. Xracing OFFROADPro -verkkopalvelun pohjana on vanha OFFROADPron sivupohja, joten sinne jo aiemmin rekisteröityneiden ei tarvitse rekisteröityä uudelleen.

Näin luot käyttäjätunnuksen

Mikäli sinulla ei ole vielä luotuna käyttäjätunnusta, vie hiiri Xracing OFFROADPro- verkkosivulla valikkopalkin oikeassa reunassa (Mika Aholan kuvan alapuolella) olevan painikkeen [→ päälle. Valitse avautuvasta valikosta kohta: LUO UUSI KÄYTTÄJÄTILI. Noudata sen jälkeen annettuja ohjeita käyttäjätilin luomisessa.

Mistä löydän asiakasnumeron?

Asiakasnumerosi löydät painetun lehden takakannesta, osoitetietojen ensimmäiseltä riviltä. Asiakasnumero on numerosarja joka alkaa L-kirjaimen jälkeen ja päättyy ensimmäiseen välilyöntiin. Esimerkiksi jos lehden takakannessa on numerosarja L123456 000 100, niin asiakasnumerosi on 123456.

Miten yhdistän käyttäjätunnuksen ja asiakasnumeron?

Kun olet rekisteröitynyt verkkopalveluun ja kirjautunut sinne sisään, mene hiirellä tuon saman [→ -painikkeen päälle ja valitse sieltä kohta: OMA KÄYTTÄJÄTILINI.

Tämän jälkeen sinulle avautuu valikko, jossa ovat käyttäjätietosi. Samassa valikossa on sininen painike, jossa lukee: LIITÄ ASIAKASNUMERO KÄYTTÄJÄTUNNUKSEEN.

Klikkaa tuota painiketta ja lisää sen jälkeen avautuvaan valikkoon asiakasnumerosi ja lehden takakannessa näkyvä nimi ohjeiden mukaan. Tämän jälkeen rekisteröinti on valmis.

Tilaajien edut

Kun olet rekisteröitynyt ja liittänyt tiliisi asiakasnumerosi, pääset jatkossa lukemaan ja katsomaan tilaajille tarkoitettuja juttuja, videoita ja kuvakoosteita.