Lehden tilaajien rekisteröinti

Olemme lisänneet tilaajien lisämateriaalin määrää nettisivuillamme ja sitä tulee jatkossa vielä lisää. Tässä vielä kertauksena ohjeistusta tilaajien rekisteröitymiseen sivuille, jotta kaikki tilaajat pääsevät lukemaa heille tarkoitetun lisämateriaalin.

Jatkossa Xracing OFFROADPro -verkkopalvelusta tulee löytymään entistä enemmän sisältöä lehden tilaajille. Jotta tilaajat pääsevät lukemaan tätä sisältöä, tulee heidän rekisteröityä verkkopalveluun ja syöttää sinne asiakasnumeronsa.

Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt sivuille ja liittänyt asiakasnumeroa tilille, niin tässä siihen kertausta.

Näin luot käyttäjätunnuksen

Mikäli sinulla ei ole vielä luotuna käyttäjätunnusta, vie hiiri Xracing OFFROADPro- verkkosivulla valikkopalkin oikeassa reunassa (Mika Aholan kuvan alapuolella) olevan painikkeen [→ päälle. Valitse avautuvasta valikosta kohta: LUO UUSI KÄYTTÄJÄTILI. Noudata sen jälkeen annettuja ohjeita käyttäjätilin luomisessa.

Mistä löydän asiakasnumeron?

Asiakasnumerosi löydät painetun lehden takakannesta, osoitetietojen ensimmäiseltä riviltä. Asiakasnumero on numerosarja joka alkaa L-kirjaimen jälkeen ja päättyy ensimmäiseen välilyöntiin. Esimerkiksi jos lehden takakannessa on numerosarja L123456 000 100, niin asiakasnumerosi on 123456. Muista jättää L-kirjain pois, eli syötä pelkästään numerosarja.

Miten yhdistän käyttäjätunnuksen ja asiakasnumeron?

Kun olet rekisteröitynyt verkkopalveluun ja kirjautunut sinne sisään, mene hiirellä tuon saman [→ -painikkeen päälle ja valitse sieltä kohta: OMA KÄYTTÄJÄTILINI.

Tämän jälkeen sinulle avautuu valikko, jossa ovat käyttäjätietosi. Samassa valikossa on sininen painike, jossa lukee: LIITÄ ASIAKASNUMERO KÄYTTÄJÄTUNNUKSEEN.

Klikkaa tuota painiketta ja lisää sen jälkeen avautuvaan valikkoon asiakasnumerosi ja lehden takakannessa näkyvä nimi ohjeiden mukaan. Tämän jälkeen rekisteröinti on valmis.

Tilaajien edut

Kun olet rekisteröitynyt ja liittänyt tiliisi asiakasnumerosi, pääset jatkossa lukemaan ja katsomaan tilaajille tarkoitettuja juttuja, videoita ja kuvakoosteita.

Lisäohjeita