2022 KTM 350 EXC-F Factory Edition

Teksti
Kuva
KTM
KTM julkaisi uuden Factory Edition mallin 350 EXC-F -pyörästä.

Erotu joukosta kisapoluilla - uusi nelitahtinen 2022 KTM 350 EXC-F FACTORY EDITION on rakennettu Red Bull KTM Factory Racing -tiimikuljettajien osaamista ja apua hyödyntäen.

Uusi KTM 350 EXC-F FACTORY EDITION -erikoismalli on huippuunsa varusteltu lisäys KTM EXC -mallistoon. Edistyksellisen WP XACT -ilmakeulan lisäksi pyörän varustelussa on keskitytty kisasuoritukseen. Pyörän etuiskunvaimennusta on helppo muokata käsisäätöisillä vaimennusklikkereillä sekä mukana tulevalla ilmapumpulla. Kattavat varusteet ja muuttuvassa maastossa helposti säädettävä iskunvaimennus ovat keskeisiä tekijöitä endurokilpailuissa.

Kompakti kromi-molybdeeniputkirunko ja eloisa, 28 kg painava, 350 cc DOCH -moottori luovat parhaan yhdistelmän uskomattoman monipuoliseen offroad-ajoon ja sen haasteisiin. Olipa edessäsi hitaampi, haastava ja tekninen osuus tai nopeampi pätkä, on KTM 350 EXC-F FACTORY EDITION tehty päihittämään niin haasteet kuin haastajatkin.

Kilpaendurossa paljon voivat pelastaa Factory -vanteet anodisoituine keskiöineen, pohjapanssari ja etujarrulevyn suoja, jotka ovat vakiovarusteita uudessa KTM 350 EXC-F FACTORY EDITION -erikoismallissa. Muita kisakäytössä tärkeiksi osoittautuneita varusteita ovat muunmuassa flekti, jäähdytinten suojat, moottorinohjauskartan valintakytkin ja Supersprox Stealth -takaratas, jotka yhdessä nostavat tämän erikoismallin kisavalmiuden uudelle tasolle. 

Lisäksi huomion kiinnittävät tunnistettavat Red Bull KTM Factory Racing -tiimin inspiroimat grafiikat. Katseet kiinnityvät helposti myös siniseen Factory -penkkiin, oranssiin öljykorkkiin, CNC-koneistettuihin T-kappaleisiin sekä luonnollisesti kirkkaaseen, oranssiin runkoon.

KTM 350 EXC-F FACTORY EDITION 
// Red Bull KTM Factory Racing -tiimin inspiroimat grafiikat
// WP XACT 48mm -ilmakeula 
// Factory -vanteet anodisoiduilla keskiöillä
// CNC-koneistetut T-kappaleet
// Flekti
// Jäähdytinten suojat
// Pohjapanssari
// Factory -penkki
// Etujarrulevyn suoja
// Umpinainen takajarrulevy
// Moottorinohjauskartan valintakytkin
// Supersprox Stealth -takaratas
// Oranssi öljykorkki
// Harmaat ODI:n tupit

Red Bull KTM Factory Racing -tehdaskuljettajien apu pyörän kehitystyössä on nähtävissä kun tiimin Josep Garcian ajaa uudella 2022 KTM 350 EXC-F FACTORY EDITION -pyörällä kotireiteillään. Alla video Garcian ajosta.