Vialle sivuun logokiistan takia

Tom Vialle ei ajakaan Ranskan väreissä MXoN-kilpailussa.
Kuva
Ray Archer
Viime vuoden motocrossin joukkue MM-kilpailuja hallinnut Ranska teki viime hetken muutoksen tiimiinsä ja varsin erikoisen syyn takia.

Tom Vialle nimettiin Ranskan MXoN-joukkueeseen MX2-luokkaan. Ranskan liitto ilmoitti kuitenkin tänään, että Maxime Renaux korvaa Viallen joukkueessa.  Ranskan liiton johtaja julkaisi seuraavan syyn asialle.

”Olen surullinen tämän tilanteen vuoksi, varsinkin Tomin kannalta. Mutta minun kannaltani, kuljettajien tulee pitää ensisijaisesti Ranskan värejä yllä MXoN-kilpailussa. Tavaramerkit ovat välttämättömiä, mutta he eivät voi määrätä asioita kansallisten värien kustannuksella”

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Ranskan liiton mielestä joku Viallen sponsoreista on vaatinut logoaan liian näkyvälle paikalle hänen ajopaidassa. Virallista tietoa tuosta tukijasta ei ole, mutta hyvin usein energiajuomayritykset ovat tarkkoja logonsa näkyvyydestä.

Kommentit

Lähettänyt ARI LAHTI : To, 09/05/2019 - 07:37

Viallen facebookin mukaan kyse oli ainoastaan pienestä logosta hänen lippiksessään. Hienoa toimintaa Ranskan liitolta taas. Joku kommentoi, että Musquin, Ferrandis ja Viallen kannattaisi laittaa pystyyn Andorran maajoukkue. Olisi ainakin nimekäs!

Kieli
suomi

Lähettänyt Timo Laine : To, 09/05/2019 - 17:22

Mulla olisi Hankkijan lippis Tomille.., vai onko jo liian myöhäistä?

Kieli
suomi