Yamaha julkistaa uusien sähköpyörien hinnat

Teksti
Kuva
Yamaha
Yamaha esittelee uudet sähköpyöränsä ensi kertaa Suomessa MP 23 – messuilla tänä viikonloppuna 3-5.2.2023. Yamahan uudet Moro 07-, Wabash RT- ja CrossCore RC -sähköpyörät tulevat Suomeen myyntiin kevään 2023 aikana.

Sähköavusteisten polkupyörien valmistajat ovat jo vuosia luottaneet Yamahan sähköisiin voimanlähteisiin. Nyt Yamaha esittelee kolme uutta oman tuotemerkin sähköpyörää maasto-, gravel- ja kaupunkipyöräsegmentteihin.

Sähköpyörät tulevat saataville Yamaha-liikkeisiin ja verkkokauppaan

Asiakas voi käydä Yamaha-liikkeessä tutustumassa ja koeajamassa sähköpyöriä ja kysyä neuvoja koulutetulta jälleenmyyjän henkilökunnalta ennen ostopäätöstä. Asiakas voi tilata sähköpyörän jälleenmyyjällä tai verkossa sekä valita toimituksen kotiin tai noudettavaksi jälleenmyyjältä.

Yamaha Moro 07, 5683 € sis. alv.24 %

Yamaha Moro 07 on suunniteltu maastoajoon. Sen vahvasti vääntävä PW-X3-moottori on Yamahan pienin, kevyin ja tehokkain sähkömoottoriyksikkö. Se kehittää 85 newtonmetrin väännön ja erinomaisen vääntömomentti-painosuhteen. Moottori tuottaa suuren tehon taaten tehokkaan suorituskyvyn jyrkissä nousuissa sekä hiekkaisessa ja mutaisessa maastossa.

Yamaha Wabash, 4133 € sis. alv. 24 %

Yamaha Wabash RT on tyylikäs ja monipuolinen uusi gravelpyörä. Se on suunniteltu erityisesti pyöräilijöille, jotka arvostavat hauskaa ja rentoa ajamista. Wabash RT -mallin virtaviivaisen rungon suunnittelussa ja muotoilussa on sovellettu uuden koulukunnan geometriaa, jonka tarkoitus on tehdä asfaltilla ja soralla ajosta nautittavaa ja tuntumaltaan kevyttä.

Yamaha CrossCore RC, 3099 € sis. alv. 24 %

CrossCore on helppokäyttöinen yleispyörä, joka on suunniteltu erityisesti kaupunkilaisille, jotka harkitsevat kulkemista kotoa työ- tai opiskelupaikkaan pyörällä oman auton tai julkisen liikennevälineen sijaan. CrossCore RC on myös ihanteellinen retkipyörä jopa pidemmille matkoille ja siihen on saatavana valikoima retkeilyvarusteita.