Weckman: ”Olen todella tyytyväinen viikonloppuun”

Kuva
Mediacross / Team SR
Emil Weckman on tyytyväinen kuljettaja motocrossin MM-avauksen jälkeen, kun taskussa on potti MM-pisteitä ja polvi kesti ajamisen.

Emil Weckman lähti Argentiinaan odottavin tunnelmin. Viikko sitten loukattu polvi oli täysi kysymysmerkki, eikä mies pystynyt ajamaan ennen matkan alkamista. Kaikeksi onneksi iskun saanut polvi kesti hyvin koko viikonlopun ajan, eikä ongelmia tullut sen suhteen.

- Tiistaina en vielä tiennyt, pystynkö ajamaan vai en. Pystyin kuitenkin ajamaan ja sain hyvin pisteitä kasaan. Olihan polvi kipeä, mutta pystyin ajamaan, Weckman kertoi.

Pisteiden saalistus käynnistyi Weckmanin osalta ensimmäisessä erässä hieman haastavasti.

- Ensimmäisessä erässä kaveri tuli heti starttipuomin jälkeen suoraan kylkeen ja jouduin nostamaan siinä kaasun. Sitten jäin vielä lähtökasaan, jonka jälkeen piti käydä vielä varikolla oikomassa takajarrua ja etujarrukahvaa. Sen jälkeen sain ajettu omaa ajoa erän loppuun, erässä sijalle 14 ajanut Weckman kertoi.

Toisessa erässä Weckman pääsi ajamaan ilman suurempia ongelmia ja oli maalissa 11.

- Toisen erän startti oli parempi, mutta siinä polvi oli alussa kipeä. Se oli varmaan hieman kylmänä, sillä erän edetessä kipu hävisi. Kokonaisuutena olen todella tyytyväinen viikonloppuun, Weckman päätti.

Weckman lähti tänään kotimatkalle Argentiinasta ja on Ranskassa tiistaina illalla. Ensi viikonloppuna hän kilpailee Ranskassa, MM-sarjan jatkuessa vajaan kahden viikon kuluttua Riola Sardossa, Italiassa.