”Voitto jää Hämeenlinnaan”

Samuli Puhakainen uskoo voiton jäävän Hämeenlinnaan pitkästä aikaa.
Kuva
Jani Hovi
Kärme Kustaan Kiemuroiden ilmoittautuminen päättyy vasta tulevana sunnuntaina, mutta jo nyt kisaan on ilmoittautunut voittajapartio, ainakin jos kysytään partion jäseniltä.

Perjantai aamuun mennessä Kärme Kustaan Kiemuroille oli ilmoittautunut yhteensä 51 kolmihenkistä partiota. Viime vuonna kisassa nähtiin mukana yhteensä 73 partiota ja kun tämän vuoden ilmoittautuminen umpeutuu vasta tulevana sunnuntaina, niin kisassa tullaan luultavasti näkemään jälleen hieno määrä kuljettajia.

Luokkaan 1 on tällä hetkellä ilmoittautunut vasta neljä joukkuetta. Listalta esiin nousee Kuljetus Tyni -nimellä kulkeva Hämeenlinnan Moottorikerhon joukkue. Joukkueessa ajavat Eetu ja Samuli Puhakainen, sekä Antti Ahtila. Kyseessä on täysin sama joukkue, joka toi HlMK:lle SM-hopeaa kerhojoukkueiden kilpailusta. Viime vuonna joukkue oli myös yksi Kustaan suosikeista, mutta silloin Eetu Puhakaisen pyörän ketjut menivät kasaan eturattaan ja takahaarukan väliin ensimmäisellä kierroksella ja kisa meni siinä pilalle.

- Kyllähän tässä ollaan koko vuosi puhuttu, että Kustaalta otetaan sitten voitto. Ihan sama millainen partio Jämsästä tulee kisaan mukaan, voitto on meidän. Katsotaan nyt, tuleeko sieltä ollenkaan partiota, vai joko siellä on luovutettu, Samuli Puhakainen nauraa.

Kilpailun ilmoittautuminen on käynnissä SML:n MOTTI-palvelussa.

Videoblogi reitiltä

Ennakkojuttu kisasta.