Vilkko GASGASin ohjaimissa Hard Enduron MM-sarjaan

RX Moton Sami Pöllänen (vas.) toivotti Aleksi Vilkon tervetulleeksi GASGASin väreihin.
Kuva
RX Moto tiedotus
Aleksi Vilkko on jättänyt moottorikelkkailut taakseen ja suuntaa nyt katseensa extreme-enduroon. Samalla miehen kisakalusto vaihtuu ja hän lähtee alkavaan kauteen GASGASin ohjaimissa.

Aleksi Vilkko on panostanut tosissaan extreme-enduroon jo muutaman vuoden ajan. Tämän talven Vilkko on viettänyt kuitenkin vahvasti moottorikelkkailun parissa ja onkin rakentanut sen avulla peruskuntoa enduroon.

- Extreme-endurossa kisapäivät ovat monesti jopa 10 tunnin mittaisia ja sellaisia treenejä on vaikea tehdä juoksemalla. Moottorikelkkaillessa päivän mitat ovat kuitenkin pitkiä ja se onkin todella hyvää treeniä ajamiseen, Vilkko paljastaa.

Tällä kaudella Vilkon on tarkoitus ajaa Hard Enduron MM-sarja lähes kokonaisuudessaan. Vilkko kertoo budjetin olevan vielä hieman avoin, mutta ainakin kauden ensimmäisissä kilpailuissa hänet tullaan varmuudella näkemään ja luultavasti muissakin kilpailuissa. Ainoastaan Amerikan osakilpailu on jäämässä varmuudella väliin.

- En ole ajanut moottoripyörällä lainkaan Kärme Kustaan jälkeen. Nyt kokoan juuri uutta pyörää ja lähden tästä sen jälkeen Portugaliin harjoittelemaan. Ehdin treenata parisen viikkoa, ennen kuin kauden ensimmäinen kilpailu ajetaan Portugalissa. Sitten onkin vuorossa Erzbergrodeo, ennen Italiassa ajettavaa uutta kilpailua. Ja sitten tietysti on Romaniacsin vuoro, jonne lähden mukaan kultaluokkaan, Vilkko jatkaa.

Tällä kaudella Vilkko nähdään GASGASin ohjaimissa, RX Moton tukemana.

- Vilkko on toiminut extreme-enduron pioneerina Suomessa ja meille on kunnia-asia aloittaa yhteistyö hänen kanssaan. Vilkko tulee ajamaan tällä kaudella GASGAS EC 300-pyörällä, RX Moton Sami Pöllänen kertoo.

- Olen tietysti iloinen, kun pääsen ajamaan GASGASilla. Nyt lähdetään tekemään omaa parasta suoritusta kauden aikana, Vilkko päätti.