Viimeisiä VIP-lippuja myynnnissä

Teksti
Tampere Supercrossin VIP-lippujen kauppa on sujunut vauhdilla ja tällä hetkellä tilanne on se, että etenkin lauantaina liput ovat loppumassa.

Tänäkin vuonna Tampere Supercrossin katseluelämyksestä voi tehdä vielä normaalia upeamman ja hankkia itselleen, perheelleen tai yritykselleen VIP-liput tapahtumaan. VIP-liput ovat myös yrityksille hieno tapa palkita henkilöstöä, tai asiakkaitaan. Paikalle voi tulla pelkästään viihtymään, tai myös luomaan suhteita samanhenkisten yrittäjien kanssa.

Tarjolla on todella ainutlaatuista VIP-ohjelmaa, sillä historian ensimmäistä kertaa VIP-vieraat pääsevät halutessaan kävelemään kisarataa ennen kilpailua ja kyselemään radalla ajavilta kuljettajilta asioita siitä. Rajattu määrä innokkaita VIP-vieraita pääsee myös vierailemaan varikolla. Kyseisiin paikkoihin ei ole muilla ihmisillä pääsyä.

VIP-pakettiin kuuluu kahdessa tasossa oleva VIP-katsomo, jossa on oma A-oikeuksin varustettu baari. Tarjolla on myös aiempien vuosien tavoin korkeatasoinen ruokailu, tervetuliaislahja, ilmainen narikka ja mahtavia kokemuksia.

Tänä vuonna myymme ainoastaan 250 VIP-lippua / päivä ja tällä hetkellä tilanne on se, että lauantaille on myynnissä enää reilut 30 lippua. Myös perjantain osalta liput ovat vähitellen loppumassa. Näin ollen mikäli haluaa tulla Tampere Supercrossiin viihtymään VIP-katsomoon, kannattaa todellakin olla nopea.

 

Super VIP -paketti sisältää:

  • sisäänpääsy Tampere Supercross -tapahtumaan
  • tervetuliaislahja
  • korkeatasoinen buffet-ruokailu ravintola Arlandassa
  • ilmainen narikka messukeskuksessa
  • viihtyisä VIP-katsomo, joka on sijoitettu parhaaseen mahdolliseen katselupaikkaan. Kahdessa tasossa olevasta katsomosta kilpailua pystyy seuraamaan jopa neljän metrin korkeudesta.
  • oma ruuhkaton VIP-baari A-oikeuksin
  • ainutlaatuinen asiantuntijoiden johtama ohjattu tutustuminen kävellen rataan ennen kilpailua
  • mahdollisuus päästä kuulemaan kuljettajien tunnelmia kuljettajavierailujen muodossa
  • pienryhmissä ohjattu tutustuminen varikolle, jossa pääsee tapaamaan kuljettajia

 

VIP-lipput voi tilata osoitteesta:

info@supercrosstampere.fi

Jouni Vesterlund

Tapahtumakoordinaattori

 

Hinnat:

Perjantai VIP-lippu 139 € sis. alv.

Lauantai VIP-lippu 169 € sis. alv.

 

VIP-lippuihin lisätään 6 € käsittely- ja toimitusmaksu.