Varjosella mahdollinen murtuma alaselässä

Miro Varjosen SM-kausi päättyi ennen aikojaan.
Kuva
Jani Hovi
Miro Varjonen kaatui sunnuntaina Heinolan SM-motocrossin aika-ajoissa. Kaikeksi onneksi nuorukainen on jo kotona toipumassa, mutta hänen alaselässään on mahdollisesti murtuma.

Miro Varjonen on ollut eittämättä yksi tämän kauden positiivisimmista kuljettajista MX2-luokan SM-sarjassa. Varjonen on näyttänyt kauden aikana kuuluvansa Suomen huippujen joukkoon ja otti Torniossa uransa ensimmäisen MX2-luokan SM-erävoiton. Varjonen oli tiukasti SM-mitalissa kiinni ennen Heinolan osakilpailua, mutta siellä RX Moton Husqvarna-kuljettaja kaatui rajusti aika-ajoissa, lentäen selkä edellä hyppyrin vastamäkeen.

- Tunsin heti kovaa kipua selässäni ja minut vietiin ambulanssilla sairaalaan. Siellä otettiin heti kaikki mahdolliset kuvat ja niissä ei näkynyt mitään. Kun tilanne siitä rauhoittui, minut vietiin Turkuun sairaalaan, jossa vietin yön. Sieltä pääsin maanantaina aamulla kotiin. Alaselässäni on mahdollisesti SI-nivelessä murtuma, mutta siitä ei ole vielä varmaa tietoa. Menen perjantaina magneettikuvaukseen, jossa asia selviää. Saan kävellä nyt ihan normaalisti, mutta liikkuminen on vielä todella hankalaa, Varjonen kertoi sosiaalisessa mediassa.