Vanhemmille helppo ja lapsille hauska motocrossleiri

Nyt on tarjolla kolmen päivän mittainen motocrossleiri, jossa vanhempien ainoa tehtävä tuoda lapsi aamulla paikalle ja tulla hakemaan hänet iltapäivällä kotiin.

Kesäkuun puolessa välissä järjestettävä Ponkes Summer Camp tarjoaa uudenlaisen motocrossleirin Suomessa. Kolmen päivän mittaiselle leirille vanhemmat voivat tuoda lapset aamulla paikalle ja hakea heidät iltapäivällä pois. Päivän aikana leirin ohjaajat pitävät nuorista kuljettajista huolta, tarjoavat ajovalmennusta, pyörähuollot, ruuat ja aktiviteetit.

- Olen järjestänyt vastaavanlaista leiritystä jääkiekon puolella nuorille pelaajille ja nyt halusin levittää sen myös motocrossiin.Idea on se, että vanhempi voi tuoda lapsen aamulla yhdeksän aikaan leirille ja hakea hänet leiriltä iltapäivällä viiden aikaan. Tällä välin vanhemmat voivat tehdä vaikka töitä, tai sitten harrastaa itse jotain. Me pidämme lapsista huolta päivän ajan, kertoo Ponkesin Tuomas Keskikallio.

Kolmen päivän mittaisella leirillä ajaminen on luonnollisesti pääroolissa, mutta luvassa on myös muuta aktiviteettia. Ohjelmassa on muun muassa frisbeegolfia, skeittikoulua ja trialin harjoittelua. Ajamista tulee päivän aikana 3-4 tuntia ja se kaikki tehdään valvovan silmän alla. Leirillä ovat valmentajina muun muassa Jere Haavisto, Emil Silander, Teemu Makkonen, Joa Hindren, Jyrki Louhi ja Roy Leppälä.

- Kaikki harjoittelu tehdään tosissaan ja tarkoituksena on, että lapset oppivat leirillä monia asioita ajamiseen liittyen. Oheisohjelman myötä tulee mukaan myös hauskanpito. Ehdoton tavoite on se, että kun vanhempi tuo lapsen aamulla leirille, niin iltapäivällä hän hakee hauskaa pitäneen lapsen kotiin, Keskikallio toteaa.

Kolmen päivän leirin hinta on vain 280 € ja se sisältää lounaan, välipalan, valmennuksen, mekaanikon, ratamaksun, aktiviteetit, leirilahjan ja ennen kaikkea hauskanpitoa yhdessä.

Ilmoittautumiset ja kyselyt: tuomas@ponkes.com / +358 503 009 749