Valtteri Malin KRT Kawasakille

Teksti
Kahtena ensimmäisenä toimintakautenaan paikkansa kotimaisen motocrossin kärkiryhmässä vakiinnuttanut KRT Kawasaki on vahvistanut tulevan kauden kuljettajansa.

Tiimin uutena kuljettajana MX1-luokassa ajaa viime vuosina EM- ja MM-sarjoja kiertänyt Valtteri Malin, 22. Malinin ajokkina on täysin uudistunut Kawasaki KX450- pyörä.

"Treenimäärää on lisätty entisestään, enkä malta odottaa kilpailemaan pääsemistä", Valtteri Malin hehkuttaa.

KRT Kawasakin muina kuljettajina jatkavat MX2-luokassa kilpaileva Jaro Pääkkönen sekä MX V35 -luokassa ajava tiimin toinen omistaja Matti Korkeamäki. Viime kaudella MX1-luokassa KRT Kawasakin tiimissä ajanut Niko Koskela keskittyy työ- ja perhe-elämään.

Tiimipäällikkö Mikko Kaasinen huokuu tyytyväisyyttä tiimin tilanteeseen. KRT Kawasakin vahvoina yhteistyökumppaneina jatkavat Kawasakin maahantuoja Sumeko sekä Allright. Myös kuskitilanteeseen Kaasinen on erittäin tyytyväinen.

"Valtteri sai meidät vakuuttuneiksi siitä, että hän haluaa tosissaan ajaa Suomen mestaruudesta", Kaasinen painottaa. "Jaro taas väläytteli viime kaudella vauhtiaan, ja nyt hän taistelee tosissaan kärkisijoista SM- sarjassa."