Uusi Xracing OFFROADPro-lehti on ilmestynyt

Uusin numero Xracing OFFROADPro-lehdestä on ilmestynyt tilaajille.

Lehdessä on jälleen 76 sivua täyttä asiaa. Tätä kaikkea lehdestä löytyy:

Reilu kuukausi sitten julkaistiin tieto, jonka mukaan Suomessa järjestetään kolmena seuraavana vuonna motocrossin MM-osakilpailu. Kisan promoottorina toimii Lahti Events Oy, joka tunnetaan hiihtokilpailujen järjestäjänä. Me selvitimme, minkä ihmeen takia hiihtoihmiset haluavat laittaa kaksi miljoonaa euroa Suomen motocrossiin.

Aleksi Vilkko on asunut puoli vuotta yksin omassa pakettiautossaan ympäri maailmaa, tavoitelleessaan omaa unelmaansa. Mies haluaa tulla hard enduro kilpailujen ammattimieheksi ja omistautuu asialle täysillä.

Kävimme myös koeajamassa Husqvarnan uudet endurot Jämsässä ja Shercon uutuudet Italiassa, jotka ovat testissä lehdessä. Ajoimme myös Vantaan Vauhtikeskuksessa KTM:n uudet crossit, joihin etsimme parhaimpia säätöjä. Laitoimme vastakkain myös KTM:n kaksi myydyintä enduropyörää ja kerromme oman mielipiteen siitä, kumpi niistä on parempi.

Ammattimiehet kertovat puolestaan sen, miten motocrosskilpailuun kannattaa valmistautua. Mitä kisaa edeltävällä viikolla tulee tehdä ja mitä kisaviikonloppuna? Kaikki tämä selviää artikkelista.

Kävimme myös Galferin tehtaalla Espanjassa selvittämässä miten jarrulevyt ja jarrupalat tehdään. Listasimme viisi vinkkiä treenaamiseen helteellä, Miska Aaltonen kertoo ikimuistoisimman kilpailunsa, Puhakaisen veljekset ovat kysymyspatterissa vastakkain, Peku kertoo huimia juttujaan ja paljon muuta.

Jos et ole vielä lehden tilaaja, tilaa se täältä:

http://secure.jaicom.com/Le-eAsiointi/OffRoadPro/magazine/index