Uusi KTM Powerwear Offroad -ajovarustemallisto saatavilla

KTM esitteli uuden Powerwear Offroad -ajovarustemalliston, jossa on mukana mielenkiintoisia uutuuksia.

Uusi KTM PowerWear Offroad -ajovarustemallisto on kehitetty ensisijaisesti ajamisen ehdoilla, sillä täyden suorituskyvyn takaamiseksi myös ajovarusteiden tulee vastata offroad-lajien koviin vaatimuksiin. KTM esittelee uuden KTM PowerWear Offroad -malliston täynnä laadukkaita varusteita, jotka on suunniteltu vastaamaan jokaisen kuljettajan tarpeisiin.

Tarjoamalla vaihtoehtoja jokaisen kuljettajan mieltymyksiin KTM PowerWear Offroad -mallisto sisältää valikoiman erittäin suosittuja Troy Lee Designs SE SLASH -varusteita sekä monia muita entistä kehittyneempiä ajovarusteita kuten edistyksellisellä NoFog™ -linssillä varustetut SCOTT PROSPECT -ajolasit joko roll-offeilla tai ilman.

Mallistoon kuuluvat myös korkealaatuiset, päivittyneet TECH 10 -ajosaappaat, jotka Alpinestars on suunnitellut eksklusiivisesti KTM:lle. Tämän lisäksi uusi Airohin valmistama AVIATOR 2.3 -kypärä on saanut uuden designin ja viimeistelyn turvallisuudesta tinkimättä.

KTM PowerWear -ajovarustemallistosta löytyy myös erityisesti endurokuljettajille suunnattuja tuotteita, kuten päivittynyt versio suosituista DEFENDER -ajohousuista ja -ajotakista. Säänkestävät, hengittävät ja monikäyttöiset varusteet on suunniteltu erityisesti alati muuttuville enduropoluille. Lisäksi endurokuljettajien tarpeisiin kehitetyt Alpinestarsin TECH 7 EXC -ajosaappaat omaavat lajiin sopivan muotoilun käyttömukavuutta unohtamatta.

Saatavilla on laaja valikoima kypäriä, ajovarusteita ja muita tuotteita niin aikuisille kuin lapsillekin. Lisätietoja löydät osoitteesta www.ktm.com/fi/powerwear/ tai lähimmältä KTM -jälleenmyyjältäsi.

Alla kuvakooste uutuuksista.