Uusi KTM 450 Rally Replica on valmistettu kaikkein vaativimpiin maastoihin

Teksti
Kuva
KTM
Dakar ralli on rally-raidin huippu ja yksi maailman tunnetuimmista ajotapahtumista. Kaikkien aikojen menestynein rallijoukkue on kehittänyt KTM 450 RALLY REPLICA:n, minkä vuoksi se on erinomainen valinta kaikille kuljettajille.

Dakarin ralli on yksi harvoista tapahtumista, jossa amatöörikuljettajat voivat kilpailla ammattilaisten rinnalla. Tämä antaa mahdollisuuden nouseville kuljettajille näyttää taitonsa, sillä tehtaalla kehitetty KTM 450 RALLY REPLICA tarjoaa kaikille samat lähtökohdat. KTM 450cc SOHC -moottori, sen ympärille tarkasti rakennettu (kuljettajan kolmio) ergonomia pitkille päiville satulassa ja Pankl valmistama kuusivaihteinen vaihteisto. Huippuluokan insinööritaidolla ja kestävyyden testauksella - kaikki hyväksytetty ja testattu tehtaan kuljettajilla - kuten tämän vuoden Dakar Rallyn voittajan, Kevin Benavidesin toimesta.

Replica- moottoripyörän ja sen sisarmallin Red Bull KTM Factory Racingin KTM 450 RALLY -pyörän välillä on vain vähän eroja. KTM 450 RALLY REPLICA on niille, jotka kilpailevat kansallisissa ja kansainvälisissä rallikilpailuissa tai seikkailutapahtumissa kuten KTM ADVENTURE RALLY. Mason Klein, joka alkoi kilpailla rallitapahtumissa vuonna 2020, voitti Rally2-luokan maailman Rally-Raid-mestaruuskilpailussa (2022), ennen kuin otti etappivoiton tämän vuoden Dakarissa.

KTM 450 RALLY REPLICA on ollut monen menestyneen kilpailijan kuten Paolo Luccin ja Brad Coxin valinta, jotka molemmat taistelevat Dakar Rally2-luokan voitosta vuonna 2023. He myös kilpailevat useissa kansainvälisissä rallitapahtumissa kauden aikana. Tunnetussa kilpailussa, jossa pelkkä maalilinjalle pääsy on suuri saavutus, ei tule unohtaa Dakarin urheita sotureita, jotka kilpailevat Original By Motul -luokassa (Malle Moto). Tässä luokassa kilpaillaan ilman mekaanista apua, ja keskimäärin 70% osallistujista valitsee joka vuosi KTM-kaluston, mikä todistaa KTM 450 RALLY REPLICA:n luotettavuuden.

KTM 450 RALLY REPLICA ylpeilee huipputeknologisilla komponenteilla, jotka on kehitetty aavikon äärimmäisiä olosuhteita ja kivikkoista maastoa varten. Pyörä on suunniteltu ajettavuuden kannalta, jonka takia pyörä painaa minimaalisen vähän ja omaa erinomaisen ergonomian. WP XACT PRO COMPONENTS -jousitus tarjoaa tarkan tuntuman, johdonmukaisen suorituskyvyn, erinomaisen pidon ja kestää korkean nopeuden iskut. 450 cc moottori on kevyt mutta kestävä ja siinä on optimoitu tehonanto, kiitos huipputeknisen Keihin moottorin hallintajärjestelmän ja ECU-karttojen, jotka on hiottu rallikilpailun olosuhteisiin. Pankl-vaihteisto ja kromi-molybdeeni teräsrunko ovat samat kuin mitä Red Bull KTM Factory Racing -tiimi käyttää.

“KTM 450 RALLY REPLICA on laajennus tehtaan kehitysohjelmaan, ja se on ollut lukemattomien kuljettajien valinta joko suorittaa rallikilpailuja, kuten Dakar, tai saavuttaa tuloksia lähellä ammattilaisia. Pyörä on ”READY TO RACE” suoraan laatikosta, ja siinä on kaikki tarvittavat ominaisuudet, jotka takaavat menestyksen. Monet kuljettajat ovat luottaneet tähän moottoripyörään saavuttaakseen tavoitteensa rallissa. Tämä malli myydään yleensä nopeasti loppuun, ja on hienoa nähdä niin monia niistä taistelemassa ralli-tapahtumissa ympäri maailmaa," - Stefan Huber, KTM Rallyn tekninen johtaja.

2024 KTM 450 RALLY REPLICA – KOHOKOHDAT

  • Rajoitettu erä ”READY TO RACE”-malli, vain 80 yksikköä saatavilla
  • Vertaansa vailla oleva 450 cc SOHC EFI moottori
  • Kilpailuissa kehitetty huippuluokan alusta
  • 48 mm WP XACT PRO kaksikammio etuhaarukat [Cone Valve]
  • WP XACT PRO täysin säädettävä takaiskunvaimennin
  • Premium-laatuinen Akrapovičin pakoputkisto
  • Erityisesti suunniteltu monipuoliseen maastokilpailu käyttöön.

 Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä valtuutettuun KTM-jälleenmyyjään tai vierailemalla KTM.com-sivustolla.