Uusi 2022 KTM 300 EXC TPI Erzbergrodeo vastaa extremen haasteisiin

Teksti
Kuva
KTM
2022 KTM 300 EXC TPI ERZBERGRODEO toimii ultimaattisena kunnianosoituksena ikonista Red Bull Erzbergrodeota kohtaan, sillä se on rakennettu päihittämään kaikki haastavimmissa kilpailuissa eteen tulevat esteet.

Pyörä omaa pitkän listan kisoissa kehitettyjä erikoisosia vakiona ja vuodelle 2022 tunnistettavan Red Bull Erzbergrodeo -tarrasarjan. Näiden ominaisuuksien yhtälönä on syntynyt malli, joka vie sinut läpi haastavimpien maastojen tinkimättä suorituskyvystä tippaakaan.

KTM:n suhde maailmanlaajuisesti tunnettuun Red Bull Erzbergrodeoon juontaa juurensa jo vuosikymmenien taakse vuoteen 1995, jolloin tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa. KTM -kuljettajat ovat voittaneet kilpailun 16 kertaa tämän jälkeen. Juhlistaakseen vuosikymmenten menestystä ja silmäillen tulevia voittoja, KTM ylpeänä esittelee 2022 KTM 300 EXC TPI ERZBERGRODEO -mallin kunnianosoituksena tätä historiallista kisatapahtumaa kohtaan.  

Käyttäen uutta 2022 KTM 300 EXC TPI -mallia kehitystyön pohjana, uusi KTM 300 EXC TPI ERZBERGRODEO nousee seuraavalle tasolle ollen täysin hard enduron haasteisiin suunniteltu, kisavalmis kokonaisuus. Malli on saanut useita päivityksiä kisamaailman inspiroimana ja pyörän kehityksessä on otettu lajin huippukuljettajien palaute huomioon.  

KTM 300 EXC TPI ERZBERGRODEO sisältää pitkän listan erikoisosia nimenomaan pyörän suojaamiseksi, joihin kuuluvat esimerkiksi suljetut, tangon päähän kiinnittyvät käsisuojat, kytkimen työsylinterin suoja, jämäkkä pohjapanssari sekä jarrulevyn ja jäähdyttimen suojat. 2022 KTM EXC TPI ERZBERGRODEO on rakennettu kestämään äärimmäisetkin olosuhteet. 

Lisäksi 2022 KTM EXC TPI ERZBERGRODEO tulee vakiona tehdasvanteiden ja anodisoitujen keskiöiden, enduroon tarkoitettujen vetoremmien, jäähdyttimen tuulettimen, moottorinohjauskartan valitsimen, CNC-koneistettujen T-kappaleiden, pitävämmän Factory -penkin ja oranssin rungon kanssa. 

2022 KTM 300 EXC TPI ERZBERGRODEO 
// Red Bull Erzbergrodeo -grafiikat
// Oranssi runko
// Factory -vanteet anodisoiduilla keskiöillä
// Pehmeämmät ja pitävämmät METZELER 6 DAYS EXTREME -renkaat
// Suljetut, tangon päähän kiinnittyvät käsisuojat
// Jäähdyttimen tuuletin & suojat
// CNC-koneistetut T-kappaleet
// Factory -penkki & kevyt pohjapanssari
// Ketjunohjurin suoja
// SUPERSPROX STEALTH -takaratas
// Kytkimen työsylinterin suoja & oranssi öljykorkki 
// Etu- & takavetoremmit 
// Etujarrulevyn suoja 
// Kiinteä takajarrulevy & jarrulevynsuoja 
// Takajarrun turvavaijeri 
// Moottorinohjauskartan valintakytkin

Joachim Sauer - KTM Product Manager:”KTM 300 EXC TPI ERZBERGRODEO on pyörä, joka on rakennettu 100% tiettyä tarkoitusta varten - ja se tarkoitus on haastaa äärimmäiset olosuhteet, kuten ne, joita löytyy Red Bull Erzbergrodeosta. Pyörä on saanut kaikki 2022 KTM EXC -malliston päivitykset ja lisäksi erikoismallissa on ominaisuuksia, jotka on kehitetty Red Bull KTM Factory Racing -tiimikuljettajien palautteen perusteella erityisesti hard enduroa varten. Vuodelle 2022 pyörä saa myös uniikit Red Bull Erzbergrodeo -grafiikat, jotka erottavat sen joukosta. Tämä on kiistatta eniten READY TO RACE -henkeä edustava, täysin kisavalmis enduropyörä suunniteltuna extreme enduroon ja se on valmiina kohtaamaan Iron Giantin jokaisen haasteen.” 

2022 KTM 300 EXC TPI ERZBERGRODEO on saatavilla valtuutetuilta KTM -jälleenmyyjiltä kesäkuusta 2021 alkaen.