Tuloskatsaus: Nummelan Nostotalkoot

Kuva
Jani Hovi
Veteraanien Suomen Cup jatkui viikonloppuna Nummelan Nostotalkoiden merkeissä. Tässä tuloskatsaus kilpailuun.

Karkkilan motocrossradan ympäristössä ajetun enduro sprintin yleiskilpailun voittoon kaasutteli Antti Hänninen. Muuten yleiskilpailun kärkipaikat miehittivätkin veteraanit, sillä kisan kakkonen oli V40-luokan voittoon ajanut Mika Karma. V50-luokan korkeimmat Suomen Cupin pisteet vienyt Juha Puotsaari oli puolestaan yleiskilpailun kolmas. V40-luokassa kakkoseksi ajanut Juha-Pekka Tirkkonen oli yleiskisan neljäs ja V50-luokassa toiseksi sijoittunut Petteri Silvan ajoi puolestaan yleiskilpailussa viidenneksi. V40-luokan kolmas oli Janne Mukkala ja V50-luokassa kolmanneksi kaasutteli puolestaan Sami Eskola.

V60-luokan Suomen Cupin korkeimmat pisteet vei puolestaan Jouni Ferm. Karri Tikkanen oli toinen ja Jussi Tuomisto kolmas.

A-luokassa Hännisen perässä toiseksi ajoi Mika Paavola, Martti Tammelinin ollessa kolmas. B-luokan voitti Jesse Lindberg, Juho Määttänen oli toinen ja Aleksi Alanne kolmas. C-luokassa Santeri Aalto ajoi voittoon ja nousi samalla B-luokkaan. Emil Kiintonen oli toinen ja Roos Villem Martin kolmas. Naisten luokassa Roosa-Maria Toivonen otti voiton, Justiina Koiviston ollessa toinen ja Noora Uron kolmas. Nuoret-125 -luokan voitti Oiva Laine, ennen Niia Heinosta.

Kilpailun täydelliset tulokset.