Tuloskatsaus Italiasta, Virosta ja Intiasta

Italian kansainvälinen MX-sarja päättyi eilen Mantovaan.
Honda
Tässä katsaus viikonlopun motocrosstuloksiin ympäri maailmaa.

Mantovassa ajettiin Italian kansainvälisen mestaruussarjan kauden toinen ja samalla viimeinen kilpailu. MX1-luokassa nähtiin kovatasoinen kuljettajajoukko ja päivän voitto meni Tim Gajserille. Romain Febvre oli kakkonen ja Ruben Fernandez kolmas. Sarjan voitto meni myös Gajserille. MX2-luokka meni Liam Evertsin nimiin, ennen Andrea Adamoa ja Valerio Lataa. Luokan mestaruuden otti Simon Längenfelder. MX125-luokassa nähtiin suomalaisväriä, kun Kasimir Hindersson oli päivän totaalin kakkonen, ennen Gyan Doensenia. Hindersson oli sarjassa lopulta kolmas, vaikka joutui keskeyttämään avauskilpailussa toisen erän. Alla Mantovan tulokset:

MX1

d

MX2

d

MX125

d

Virossa ajettiin nuorten kuljettajien Adrenalin Arena Cupin kolmas kilpailu. MX65-luokassa Suomen värejä piti yllä Mikke Lindström, joka oli päivän totaalin kakkonen. 125-luokassa Max Lindström oli niin ikään kakkonen.  Alla tulokset:

MX65

d

MX125 ja MX Open

d

Intiassa kaasuteltiin puolestaan uuden CEAT Indian Supercross Racing Leaguen toinen osakilpailu. Thomas Ramette voitti 450-kuutioisten ensimmäisen finaalin, Matt Mossin tehdessä saman toisessa finaalissa. Samalla Moss voitti totaalin. 250-kuutioisissa Reid Taylor voitti molemmat finaalit. Jordi Tixier vei puolestaan nimiinsä illan päättäneen All-Stars -kilpailun. Alla tulokset: