Trialin MM-kisasta kotiin palaa pettyneitä suomalaisia

Teksti
Maxin ensimmäinen kierros alkoi jännittyneesti ja virhepisteitä kerääntyi tiuhaan. Parantamaan ei päästy vielä tässä kilpailussa.
Kuva
Parkkosen tiedotus
Ensimmäistä MM-kilpailuaan juhannuksena ajamassa ollut Max Parkkonen tukijoukkoineen koki karvaan pettymyksen lauantain kilpailussa.

Ensimmäinen koitos kaatui liian aikaiseen 2. kierroksen lähtöön minkä seurauksena Parkkosen kilpailu keskeytettiin ja tulos hylättiin.

- MM-kilpailuissa meno on monelta osin ihan eri tasolla kuin EM-kilpailuissa, kotimaan kisoista puhumattakaan. Vaikka ensimmäisestä kilpailusta lähdettiin pääasiassa hakemaan kokemusta, ei ihan tällaista odotettu. Kyllä kovimman kautta opittiin tällä kertaa. Ei se ihan hukkaan mennyt silti. Varikkopaikkaa purkaessa pahin pettymys vähän helpotti ja kisaa jäätiin seuraamaan vielä ns. kisaturistina. Paljon asioita nähtiin, kuultiin ja opittiin tulevaisuutta varten, kun oli aikaa seurata vaan sivusta. Nyt kasaillaan ajatukset ennen ensi viikonloppuna Jyväskylässä ajettavaa SM:ää. Mietitään MM-jatkoa sitten sen jälkeen, Parkkonen kertoi.