Töihin MP-alalle

Teksti
Supermoto Center hakee joukkoonsa ammattitaitoista ja motivoitunutta moottoripyöräasentajaa.

Supermoto Center on moottoripyöräilyn erikoisliike Kirkkonummen Masalassa, Kehä 3:n kupeessa. Toimintaamme kuuluu mopojen, moottoripyörien ja -tarvikkeiden myynti sekä moottoripyörien huollot. Olemme toimineet menestyksekkäästi alalla yli 12vuotta. Vuosien varrella olemme olleet tukemassa ja taustavaikuttamassa myös useiden offroad-kuljettajien kanssa, kuten Pyrhönen, Kullas, Seistola, Stigell, Hermunen muutamia esimerkkejä mainitaksemme.

Nyt haemme kasvavaan huoltotoimintaamme ammattitaitoista ja motivoitunutta moottoripyöräasentajaa, joka pystyy työskentelemään itsenäisesti. Toimenkuvaan kuuluu kaksipyöräisten moottoriajoneuvon perus- ja määräaikaishuollot, rengastyöt, moottoriremontit, sähkötyöt, vian etsinnät sekä etuiskunvaimentimien huollot.

Sinulla on kokemusta kaksipyöräisten moottoriajoneuvojen huolloista ja korjauksista, olet järjestelmällinen ja hallitset perustaidot erilaisista korjaustehtävistä. Sinulla on perus atk taidot, ja perehdytyksen jälkeen osaat käyttää maahantuojien varaosaohjelmia, sähköisiä korjaamokäsikirjoja, sekä yrityksemme laskutusohjelmaa. Ala on sesonkiluontoinen ja ymmärrät että sesongissa on kiirettä, jolloin tarvitaan joustoa, mutta kun on rauhallisempaa, joustoa on myös toiseen suuntaan.

Tarjoamme sinulle hyvät ja siistit työskentelytilat, itsenäisen työn ja tarvittavat, laadukkaat, työkalut, mukavan ja joustavan työilmapiirin sekä työkaverit sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työ on kokoaikainen. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostus heräsi ja tiedät pystyväsi huoltamaan moottoripyöriä niin voit olla suoraan yhteydessä yrittäjään Kimmo Iso-Markkuun joko sähköpostitse kimmo@supermotocenter.fi tai soittamalla 0407050164.